Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Liseler 1 hafta daha tatil :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar bu geçen senede olmuştu. Hangi tür liseye gidiyorsunuz bilmiyorum ama kendim düz lisedeyim ve sorumluluk sınavlarından dolayı okulumuz 21'ine kadar daha tatil.

Okula gittiğimde az-uz tahmin etmiştim yollarda pek kimsecikler yoktu. Okula girdiğimde bahçedede dışardada kimse yoktu 1-2 öğrenci arkamdan geliyordu. Okula girdim kapılar açık hiç ses yok kimseler yok hocaların yarısı gelmiş bizim sınıfa baktım bomboş. Aşağı indim müdür yardımcısı dediki 'okullar 21'ine kadar tatil'.

Okulu 1 hafta daha tatil olanlara hayırlı uğurlu olsun Big Grin Big Grin Big Grin. Şubat tatilimi 1 ay yapmış oluyorum Big Grin
Okula Gitmiş Olsam Sevinirdim Smile
Çok Güzelmiş. Big Grin
(02-14-2011 09:34 AM)xNaviqator Yazılan: [ -> ]Okula Gitmiş Olsam Sevinirdim Smile

Bize Her Gün Tatil. DOST
keşke lise 1 lerede 1 hafta daha tatil olsa Sad Sad Sad Sad Sad PC de sorun vardı 4 gün warrock oynayabildim Sad Sad
Oh ne güzel kebap keşke anadolu liselerinde de böyle bişey olsa Smile Ben de bugünlük astım okulu Smile
Okula Gidenler İçin Sevindirici Bir Durum .Smile
ATL yok bu iş ya Big Grin
Anadolu liselerinde olmaz Big Grin. Çünkü anadoluda olan birisinin zaten dersleri kötü olmaz sorumluluk filan birşey olmazki Big Grin

Koskoca okulda arkadaşım demiştiki bana 'lise 2 ye geçen bütün arkadaşlarım mf seçti bazılarıda tm istedi o yüzden okulda 1 tane tm sınıfı açıldı ama bütün 9. sınıflar mf seçti. 120-130 kişi mf, 30 kişide tm seçti' dedi inanamadım herkez sivri zeka Big Grin

Düz lise'nin bi avantajıda bu Tongue Tongue Tongue Big Grin
(02-14-2011 11:46 AM)l2ush0rdie Yazılan: [ -> ]keşke lise 1 lerede 1 hafta daha tatil olsa Sad Sad Sad Sad Sad PC de sorun vardı 4 gün warrock oynayabildim Sad Sad

Flood için özür.

Anadolu lisesinemi gidiyorsun ?
ATL lerdede olsa ya öyle Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler