Sevgili arkadaşlar avatarım yüzünden bazı üyeler şikayet etmiş avatarım şiddet içeriyormuş ve 3 tane yetkili arkadaştan uyarı aldım avatarımda bir sakınca görmüyorum ve değiştirmiyorum banlanmayıda göze alarak forumu bırakıyorum saygılar.
Ahahahha böyle saçma şey mi olur

Avatarında şiddet içerik bişey yok normal sıradan bi avatar neye dayanarak bunu demislerse bi anlam wermedim warrock pirenses oyunu degilki bu avatara laf edilmis ama sunu demek isterimki madem böle bi forum acılmıs avatarın şiddet icrikligine karısılmasını yanlıs buluyorum saygılar..
konuşmamıza PM ile devam edecektim ama madem foruma yansıtmak istiyorsunuz herkezde fikrini yazsın.
PM'deki detaylara inmeyeceğim tek bir soru soracağım;
Oradaki bıçak vede silah neyi simgeliyor ?
Ayrıca moderatör arkadaşlar sizi uyardı ama uyarma sebebleri üyelerden gelen şikayet üzerinedir buna bende dahilim.
Kardeşim bıçak ve silah ne ii simgeliyor die sormusun da bu forum hangi oyuna dayanarak açılmış ?
(02-14-2011 03:00 AM)pr1est1313 Yazılan: [ -> ]Kardesim bıcak ve silah ne ii simgeliyor die sormusn da bu forum hangi oyun a dayanarak acılmıs ?
evet fark orada forum oyuna dayalı yani tamamen soyut bir şey. sanal ortamda olan ve biten bir şey.
Ama bir formanın üzerinde ne işi var ?
Hoş benim umrumda bile değil ama bana şikayetler geliyor bende bunları değerlendirmek zorundayım
O şikayet eden üyeler 0-8 yaş arasındakiler mi acaba silahla pıçak gece rüyalarına girer felan diye korkuyorlar? Yoksa milleti ona mu özendiriyor diyorlar?

Tamam forum sonuçta yetkililer bir şikayet almış değerlendirecekler, ama böyle basit bir olay yüzüne bir üye kaybetmek gereksiz.

(02-14-2011 06:42 AM)Muhammet K Yazılan: [ -> ]O şikayet eden üyeler 0-8 yaş arasındakiler mi acaba silahla pıçak gece rüyalarına girer felan diye korkuyorlar? Yoksa milleti ona mu özendiriyor diyorlar? 
Tamam forum sonuçta yetkililer bir şikayet almış değerlendirecekler, ama böyle basit bir olay yüzüne bir üye kaybetmek gereksiz. 
Mesela MUhammet senin avatar'ınında raynhard'dan pek bir farkı yok. Sendeki silahlar neyi simgeliyor ?
Selamün aleyküm bundan sonra pembe avatarlar felan kullanalım zira kız oyunu oynuyoruz saçma sapan bi sebep + bu oyunu oynayan insa bilmiyorum adam vurduğunda çıkan kan ne anlama gelir bu şiddete girmiyormu.Bu oyunu temsilen açılan bir site ise yapılan yanlış şikayet varsa şeffaf bi ortamdayız ciddiyetinizi anlamak için şikayet edenleri söyleyin veya burda tartışalım onlarla da yoksa site yönetimi olarak ciddiyetinizi kaybettiğinizi kişilere olan husumet v.b olaylarda hemen banlama tehdidiyle caydırma çalıştığınızı düşüneceğiz.Saygılar.
adamlar resimdeki silah ve bıçağı şikayet ediyorlar ama kendileride silahlı-bıçaklı-tanklı-uçaklı şiddet içerikli oyun oynuyorlar

o zaman herkez profilindeki silahlı warrock resimlerini kaldırsın favori silah kısmı olmasın arkadaşın resmine benimde şikayetim olurdu oda Fb forması yüzünden olurdu

bence sakıncası yok.