02-14-2011, 12:58 PM
02-14-2011, 01:21 PM
Merak ettim şikayet eden arkadaşlar kim Akıll sağlıklarından şüphe duycamda 

02-14-2011, 01:55 PM
hahahaha hayatımda bu kadar gülmedim silah neyi simgeliyor hadi tartışalım acaba neyi tamam avatarı gördükden sonra warrock bırakıyorum barbie online başlıcam nickim sweetgirl12 beklerim hepinizi 

hayatı toz pembe sanan 2 3 ıq su düşük arkadaşımız silah resmini görünce şikayet etmiş bence sen 12 yaşında elinde oyuncak yerine silah olan afrikalı çocukları yetkililere şikayet et kimse çıksın şikayet eden ya tek kelimem var oda saçma işlerle uğraşmayın...
ordaki silahları bırakda üstündeki ay yıldıza bak silahın simgesi savaş tartışmak saçma ama zaten bi savaş oyunu oynuyoruz oyun zaten 16 + yada 13+ ama böyle bi oyunun forumu neden 08 09 yaşlarındaki çocuklarla uğraşıyor moderotörüm söyle kim şikayet etmiş çook merak ediyorum onları

hayatı toz pembe sanan 2 3 ıq su düşük arkadaşımız silah resmini görünce şikayet etmiş bence sen 12 yaşında elinde oyuncak yerine silah olan afrikalı çocukları yetkililere şikayet et kimse çıksın şikayet eden ya tek kelimem var oda saçma işlerle uğraşmayın...(02-14-2011 10:48 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]flood için özür(02-14-2011 06:42 AM)Muhammet K Yazılan: [ -> ]O şikayet eden üyeler 0-8 yaş arasındakiler mi acaba silahla pıçak gece rüyalarına girer felan diye korkuyorlar? Yoksa milleti ona mu özendiriyor diyorlar?
Tamam forum sonuçta yetkililer bir şikayet almış değerlendirecekler, ama böyle basit bir olay yüzüne bir üye kaybetmek gereksiz.
Mesela MUhammet senin avatar'ınında raynhard'dan pek bir farkı yok. Sendeki silahlar neyi simgeliyor ?
ordaki silahları bırakda üstündeki ay yıldıza bak silahın simgesi savaş tartışmak saçma ama zaten bi savaş oyunu oynuyoruz oyun zaten 16 + yada 13+ ama böyle bi oyunun forumu neden 08 09 yaşlarındaki çocuklarla uğraşıyor moderotörüm söyle kim şikayet etmiş çook merak ediyorum onları

02-14-2011, 03:29 PM
Çok saçma gerçekten 

02-14-2011, 03:33 PM
Arkadaslar bakin,bu konuda ilk sikayeti aldigimda uyariyi ben yaptim.kisisel olarak benim avatarla hic bir sorunum yok.ancak burasi bir forum kurallarda da belli oluyor,sanal olarak oynadigimiz oyunun disinda bir yer burasi.silah,bayrak,forma,bicak bunlar siddeti tetikleyen seylerdir.yasak diyorsak var bir bildigimiz.O zaman mac sonlarindaki taskinliklari,gercek silah,bicakla islenen suclari da ne olacak ki ya gibi algilayalim.Siddet,cinsel,siyasi icerikli hicbir avatar,paylasim sitemizde kullanilamaz.
02-14-2011, 03:35 PM
güleyimmi ağlayayımmı 

02-14-2011, 03:45 PM
(02-14-2011 01:21 PM)xbr0klyn Yazılan: [ -> ]Merak ettim şikayet eden arkadaşlar kim Akıll sağlıklarından şüphe duycamda
Bilmedigin tanimadigin kisilerin hakkinda bu tùr bir dúsùnce besleyemezsin.Emin ol sikayeti eden cok saygin ve bùyùk bir abimizdir.
02-14-2011, 03:53 PM
@yasazeki silah,bayrak,forma,bicak bunlar siddeti tetikleyen seylerdir.
Valla ben olaya genel olarak baktığımda, bu oyunu oynayıpta, bu oyunun forumundaki avatarda yine oyundaki silah ve bıçakları görüp ters tepki vermelere gereksiz diye düşünüyorum. Şimdi mesela ben avatarımı kaldırıp yerine türk bayraklı famas koysam hani şu oyundaki oda aynı manaya gelecek
Bundan korkan ondanda korkar. Eğer avatarım FORUM KURALLARIna aykırıysa söyleyin hemen değiştireyim şöyle 0-8 yaş arasına uygun bi avatar koyayım. Hani piskolojileri bozulmasın niyetinden. 
Valla ben olaya genel olarak baktığımda, bu oyunu oynayıpta, bu oyunun forumundaki avatarda yine oyundaki silah ve bıçakları görüp ters tepki vermelere gereksiz diye düşünüyorum. Şimdi mesela ben avatarımı kaldırıp yerine türk bayraklı famas koysam hani şu oyundaki oda aynı manaya gelecek
Bundan korkan ondanda korkar. Eğer avatarım FORUM KURALLARIna aykırıysa söyleyin hemen değiştireyim şöyle 0-8 yaş arasına uygun bi avatar koyayım. Hani piskolojileri bozulmasın niyetinden. 
02-14-2011, 04:09 PM
Şikayet eden kullanıcılar şikayetlerini bize ulaştırdıkları için kendilerini deşifre etmeyeceğiz, kendileri isterse rahatsızlık duyma sebeplerini açıklarlar. Gene tekrar ediyorum benim zoruma giden bir avatar değil ama ben mantık olarak saçma buluyorum bu tür avatarları. Sebebi ise basit;
Oyun sanal olan bir şey yani elle tutulur gerçek bir şey değil. Ama fenerbahçe formasının üstüne silah vede bıçak koyan kişinin spor kültüründen şüphe ederim ama benim umrumda olmadığı için bugüne kadar bir şey demedim zaten.
Mermiler ile yapılmış al yıldızın yanına tabanca resmi koymak elbette kimseyi korkutacak değil ama bana mesela çok saçma geliyor.
Buradaki bu tür avatarlar oyunla alakasız vede bana son derece saçma geliyor ama tekrar dediğim gibi benim umrumda değil. Ama durumla ilgili şikayet olduğu zaman bunu değerlendirmek zorundayım.
Oyun sanal olan bir şey yani elle tutulur gerçek bir şey değil. Ama fenerbahçe formasının üstüne silah vede bıçak koyan kişinin spor kültüründen şüphe ederim ama benim umrumda olmadığı için bugüne kadar bir şey demedim zaten.
Mermiler ile yapılmış al yıldızın yanına tabanca resmi koymak elbette kimseyi korkutacak değil ama bana mesela çok saçma geliyor.
Buradaki bu tür avatarlar oyunla alakasız vede bana son derece saçma geliyor ama tekrar dediğim gibi benim umrumda değil. Ama durumla ilgili şikayet olduğu zaman bunu değerlendirmek zorundayım.
02-14-2011, 04:43 PM
(02-14-2011 03:53 PM)Muhammet K Yazılan: [ -> ]@yasazeki silah,bayrak,forma,bicak bunlar siddeti tetikleyen seylerdir.
Valla ben olaya genel olarak baktığımda, bu oyunu oynayıpta, bu oyunun forumundaki avatarda yine oyundaki silah ve bıçakları görüp ters tepki vermelere gereksiz diye düşünüyorum. Şimdi mesela ben avatarımı kaldırıp yerine türk bayraklı famas koysam hani şu oyundaki oda aynı manaya gelecekBundan korkan ondanda korkar. Eğer avatarım FORUM KURALLARIna aykırıysa söyleyin hemen değiştireyim şöyle 0-8 yaş arasına uygun bi avatar koyayım. Hani piskolojileri bozulmasın niyetinden.
Oradaki bayrak takım bayrağı olarak, gs, fb gibi. Yanlış yere çekme. !