Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film önerisi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
çok tek düze öneriler bunlar arkadaşlar.

Şiirsel sinemanın tanrısı olan Andrei Tarkovsky'nin filmografisini indir, izle arkadaşım. En ünlü filmi The Stalker'dır. Nostalghia ve Ivan'ın Çocukluğu ise onları takip eder.

Federico Fellini filmografisi, indir izle. Bir insan böylesine hayalgücüne sahip olamaz dedirtecek bir yönetmendir bu.

David Lynch'in her filmi iyidir, Dune dışında. Dune'ı yapmasaydı, her filmi iyi diyebilirdim gerçekten. Filmografisini izle bu adamın.

Alfred Hitchcock'tan bahsetmeme gerek var mı? Mutlaka filmografisini indir izle.

Peki sen şeyi duydun mu? Kieslowski diye hayvani bi yönetmen var, işte onu bul mutlaka izle. Bak mutlaka diyorum.
hayvani derken?
(02-12-2011 10:06 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]hayvani derken?

öyle filmler yapan bir adama, insan demeye dilim varmadı. öyle bir kelime kullandım. gerisini sen tahmin et.
su şimsek hırsızı na guzel dıyorsunuzya daha bısey demıyorum Big Grin cocuk fılmı resmen 13 yas altı arkadaslara tavsıye olur
next dıye bı fılm var onuda ızlemenızı tavsıye ederım
sonra korku gerılım sevenler ıcın 30 gun gece 30 gun gunduz fılmıde guzel ısmı yanlıs olabılır Big Grin hatırlamıyorum Big Grin
(02-12-2011 10:08 PM)patatessa2 Yazılan: [ -> ]cocuk fılmı resmen 13 yas altı arkadaslara tavsıye

Sen bunu derken 13 yaşaltı olduğunu kanıtlıyorsun.

Herkesin zevki kendine Milletin zevkine karışacaksan bas git forumdan.
Inception-sherlock holmes-Australia-Apocalypto
(02-12-2011 10:27 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Inception-sherlock holmes-Australia-Apocalypto

inception ilgimi çekti biraz açıklama yaparmısın?
Ben Efsaneyim, Yip Man, Undisputed(1 2 3), Tekken, Korkusuz, Ninja Assassin, Ong Bak, Kan Ve Kemik, Tom Yum Goong, Chocolate. Arkadaslar bu filmerin hepsi çok güzeldir. İzlemenizi tavsiye ederim.
kardesım bı kere buda benım gorusum senı ılgılendıren bısey yok sız guzel dıyosunuz ben kotu
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler