02-12-2011, 07:12 PM
Sana şunları öneririm,
Law Abiding Citizen- bu film Amerika yargı yönetimini yerden yere vuran mükemmel bir filmdir.Yaklaşık 10 defa izledim ve halen izlediğimde sahneleri beni çok etkiler.Konusu mükemmeldir.Kesinlikle ama kesinlikle bunu filmi kaçırma derim.
Seven,
RED,(Retired extremely dangerous)-kadrosu mükemmeldir.
The fourth kind-4.tür - İzleyebileceğin en güzel bilimkurgu'lardan biridir.
Ninja Assasin,
The Box- Mükemmel bir konusu var-film eskiyi canlandırır ama mükemmeldir,
Angels and demons- Kitabı kadar olmasa da güzel bir kurgusu var,
Solomon Kane- ( tercihe bağlı ama güzel ),
The Expendables-Böyle bir kadro bir arada görmemişsindir.Aynı sex and the city kadınlar tayfasının erkekler kadrosunun bir araya gelmesi gibi. Sylverster Stallone,Jet Li, Jason Statham, Terry Crews, Bruce Wills, Randy Couture gibi bir çok kişi var.
Prince of Persia- Macera dersen karşında,
Zombieland- Zombi seversen izle
Sherlock Holmes- Galiba küçükken okumaktan en zevk aldığım kişiliktir :)Film i de zevkliydi.
Nine-(9) - İzleyebileceğim en güzel animasyon filmlerindendir. Tabii ki Tim Burton harikası..,
The Experiment- Biraz rahatsız edici ama film sonunda aklında (evet ya cidden biz insanlar nasılız ya ? ) gibi bir düşünce kalıyor.
Minority Report-Azınlık raporu, eskidir ama bence bir efsanedir.Kesinlikle bu tür bir filmin ileride olacağına inancım var.
Jumper- Fantastik ve bir o kadar eğlencelidir.
Public Enemies- Muhteşemdir, biraz uzun sıkabilir ama asla vazgeçemem izlemekten.
Pirates of Carrabian- İzlemişsindir, yine de yazayım dedim, Johnny Depp in muhteşem performansı derim başka söze gerek yok
Verdiğim filmler büyük arşivimden önerebileceklerim.
Eğer şu dersen sana açıklamasını ö.m ile atarım
Law Abiding Citizen- bu film Amerika yargı yönetimini yerden yere vuran mükemmel bir filmdir.Yaklaşık 10 defa izledim ve halen izlediğimde sahneleri beni çok etkiler.Konusu mükemmeldir.Kesinlikle ama kesinlikle bunu filmi kaçırma derim.
Seven,
RED,(Retired extremely dangerous)-kadrosu mükemmeldir.
The fourth kind-4.tür - İzleyebileceğin en güzel bilimkurgu'lardan biridir.
Ninja Assasin,
The Box- Mükemmel bir konusu var-film eskiyi canlandırır ama mükemmeldir,
Angels and demons- Kitabı kadar olmasa da güzel bir kurgusu var,
Solomon Kane- ( tercihe bağlı ama güzel ),
The Expendables-Böyle bir kadro bir arada görmemişsindir.Aynı sex and the city kadınlar tayfasının erkekler kadrosunun bir araya gelmesi gibi. Sylverster Stallone,Jet Li, Jason Statham, Terry Crews, Bruce Wills, Randy Couture gibi bir çok kişi var.
Prince of Persia- Macera dersen karşında,
Zombieland- Zombi seversen izle

Sherlock Holmes- Galiba küçükken okumaktan en zevk aldığım kişiliktir :)Film i de zevkliydi.
Nine-(9) - İzleyebileceğim en güzel animasyon filmlerindendir. Tabii ki Tim Burton harikası..,
The Experiment- Biraz rahatsız edici ama film sonunda aklında (evet ya cidden biz insanlar nasılız ya ? ) gibi bir düşünce kalıyor.
Minority Report-Azınlık raporu, eskidir ama bence bir efsanedir.Kesinlikle bu tür bir filmin ileride olacağına inancım var.
Jumper- Fantastik ve bir o kadar eğlencelidir.
Public Enemies- Muhteşemdir, biraz uzun sıkabilir ama asla vazgeçemem izlemekten.
Pirates of Carrabian- İzlemişsindir, yine de yazayım dedim, Johnny Depp in muhteşem performansı derim başka söze gerek yok

Verdiğim filmler büyük arşivimden önerebileceklerim.
Eğer şu dersen sana açıklamasını ö.m ile atarım