Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film önerisi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sana şunları öneririm,

Law Abiding Citizen- bu film Amerika yargı yönetimini yerden yere vuran mükemmel bir filmdir.Yaklaşık 10 defa izledim ve halen izlediğimde sahneleri beni çok etkiler.Konusu mükemmeldir.Kesinlikle ama kesinlikle bunu filmi kaçırma derim.
Seven,
RED,(Retired extremely dangerous)-kadrosu mükemmeldir.
The fourth kind-4.tür - İzleyebileceğin en güzel bilimkurgu'lardan biridir.
Ninja Assasin,
The Box- Mükemmel bir konusu var-film eskiyi canlandırır ama mükemmeldir,
Angels and demons- Kitabı kadar olmasa da güzel bir kurgusu var,
Solomon Kane- ( tercihe bağlı ama güzel ),
The Expendables-Böyle bir kadro bir arada görmemişsindir.Aynı sex and the city kadınlar tayfasının erkekler kadrosunun bir araya gelmesi gibi. Sylverster Stallone,Jet Li, Jason Statham, Terry Crews, Bruce Wills, Randy Couture gibi bir çok kişi var.
Prince of Persia- Macera dersen karşında,
Zombieland- Zombi seversen izle Smile
Sherlock Holmes- Galiba küçükken okumaktan en zevk aldığım kişiliktir :)Film i de zevkliydi.
Nine-(9) - İzleyebileceğim en güzel animasyon filmlerindendir. Tabii ki Tim Burton harikası..,
The Experiment- Biraz rahatsız edici ama film sonunda aklında (evet ya cidden biz insanlar nasılız ya ? ) gibi bir düşünce kalıyor.
Minority Report-Azınlık raporu, eskidir ama bence bir efsanedir.Kesinlikle bu tür bir filmin ileride olacağına inancım var.
Jumper- Fantastik ve bir o kadar eğlencelidir.
Public Enemies- Muhteşemdir, biraz uzun sıkabilir ama asla vazgeçemem izlemekten.
Pirates of Carrabian- İzlemişsindir, yine de yazayım dedim, Johnny Depp in muhteşem performansı derim başka söze gerek yok Smile

Verdiğim filmler büyük arşivimden önerebileceklerim.
Eğer şu dersen sana açıklamasını ö.m ile atarım Smile
(02-12-2011 06:05 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]Yüzüklerin Efendisi serisi tabikide izlemişsindir ama bunu yazmassam ayıp olur Big Grin

İZlemedim izlicem tavsiyen üzerine.

(02-12-2011 06:08 PM)deeaaddlly Yazılan: [ -> ]Babylon , Kral Arthur , Yüzüklerin Efendisi ( I,II,III ) , Ip Man ( I,II ) , Knowing

Kral Arthur kulağa hoşgeliyor.
(02-12-2011 06:59 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Mİtoloji İstiyorsan
Titanların Savaşın

Böyle Zombili bi film arıyorsan

Resident Evil Serisini Tasiye Ederim Smile
off oyunun daha ilk bölümnde 30 saniye oynamamla kapatmam bir oldu xD

(02-12-2011 07:12 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Sana şunları öneririm,

Law Abiding Citizen- bu film Amerika yargı yönetimini yerden yere vuran mükemmel bir filmdir.Yaklaşık 10 defa izledim ve halen izlediğimde sahneleri beni çok etkiler.Konusu mükemmeldir.Kesinlikle ama kesinlikle bunu filmi kaçırma derim.
Seven,
RED,(Retired extremely dangerous)-kadrosu mükemmeldir.
The fourth kind-4.tür - İzleyebileceğin en güzel bilimkurgu'lardan biridir.
Ninja Assasin,
The Box- Mükemmel bir konusu var-film eskiyi canlandırır ama mükemmeldir,
Angels and demons- Kitabı kadar olmasa da güzel bir kurgusu var,
Solomon Kane- ( tercihe bağlı ama güzel ),
The Expendables-Böyle bir kadro bir arada görmemişsindir.Aynı sex and the city kadınlar tayfasının erkekler kadrosunun bir araya gelmesi gibi. Sylverster Stallone,Jet Li, Jason Statham, Terry Crews, Bruce Wills, Randy Couture gibi bir çok kişi var.
Prince of Persia- Macera dersen karşında,
Zombieland- Zombi seversen izle Smile
Sherlock Holmes- Galiba küçükken okumaktan en zevk aldığım kişiliktir :)Film i de zevkliydi.
Nine-(9) - İzleyebileceğim en güzel animasyon filmlerindendir. Tabii ki Tim Burton harikası..,
The Experiment- Biraz rahatsız edici ama film sonunda aklında (evet ya cidden biz insanlar nasılız ya ? ) gibi bir düşünce kalıyor.
Minority Report-Azınlık raporu, eskidir ama bence bir efsanedir.Kesinlikle bu tür bir filmin ileride olacağına inancım var.
Jumper- Fantastik ve bir o kadar eğlencelidir.
Public Enemies- Muhteşemdir, biraz uzun sıkabilir ama asla vazgeçemem izlemekten.
Pirates of Carrabian- İzlemişsindir, yine de yazayım dedim, Johnny Depp in muhteşem performansı derim başka söze gerek yok Smile

Verdiğim filmler büyük arşivimden önerebileceklerim.
Eğer şu dersen sana açıklamasını ö.m ile atarım Smile
Yorumlar için teşekkürler özellikle yasazeki Wink
Yorumlar için teşekkürler özellikle yasazeki

Ne demek Smile
film siteleri bozuk
" Günah Keçişi "
Favorim Bilim Kurgu Takında Mitolojik Olayların Geçtiği Esrarengiz Bi Film Smile Tongue Big Grin
Predator (1987).
Predator 2 (1990)
Alien Predatore Karşı (2004)
Alien Predatöre Karşı 2 (2007)
Predators (2010)

Predator serisini tavsiye ederim.
-Inception
-Titanların Savaşın
-Harry Potter(Bütün serileri)
-star wars(Bütün serileri)
Hayatımda gördüğüm EN AMA ENN EN ENNN İYİ AKSİYON FİLMİ: Taken (96 saat)
Hayatımda gördüğüm EN AMA ENN EN ENNN İYİ MACERALI KOVALAMACA FİLMİ: 60 Saniye
Hayatımda gördüğüm EN AMA ENN EN ENNN İYİ FANTASTİK BİR SAVAŞ ÖYKÜSÜ: Predator Serisi

Ama sana şunu söyleyeyim. Hayatımda yaşadağım en iyi senaryo en iyi aksiyon en iyi kovalamaca en iyi film dersen (Hepsini barındırıyor)

Taken (96 Saat)
(02-12-2011 07:51 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Yorumlar için teşekkürler özellikle yasazeki

Ne demek Smile
Yani herkese teşekkür ediyorum ama sana daha çok teşekkür ediyorum.

asdfashgdasf Ss.gif

(02-12-2011 08:00 PM)OmerE Yazılan: [ -> ]film siteleri bozuk
Evet çok nadiren çalışan var farkettim.

(02-12-2011 08:59 PM)inculude Yazılan: [ -> ]Predator (1987).
Predator 2 (1990)
Alien Predatore Karşı (2004)
Alien Predatöre Karşı 2 (2007)
Predators (2010)

Predator serisini tavsiye ederim.
Biraz açıklama?

(02-12-2011 09:25 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]-Inception
-Titanların Savaşın
-Harry Potter(Bütün serileri)
-star wars(Bütün serileri)
Titanların savaşını,Harry potterın tüm serilerini(kitaplarıyla birlikte) izledim.

(02-12-2011 09:46 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hayatımda gördüğüm EN AMA ENN EN ENNN İYİ AKSİYON FİLMİ: Taken (96 saat)
Hayatımda gördüğüm EN AMA ENN EN ENNN İYİ FANTASTİK BİR SAVAŞ ÖYKÜSÜ: Predator Serisi

Ama sana şunu söyleyeyim. Hayatımda yaşadağım en iyi senaryo en iyi aksiyon en iyi kovalamaca en iyi film dersen (Hepsini barındırıyor)

Taken (96 Saat)

Bu kadar yazmışsan izlicem

Yorum yapan herkese teşekkürler.
(02-12-2011 09:46 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hayatımda gördüğüm EN AMA ENN EN ENNN İYİ AKSİYON FİLMİ: Taken (96 saat)

Taken (96 Saat)

Aklıma takıldı:96 saat ne alaka?
Taken 96 saat diye Türkçe'si Kızı kaçırılan bir özel güvenlikçinin onu kurtarmak için yaptıklarını anlatan bir film.Unutmuşum gerçekten güzel film'dir. Çok gerçekçi, kısık bütçe ile çekilmiş fakat konusu muhteşem.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler