Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: dism4y yusuf arkadaşın tw girildi !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Burda hacki göremiyorum ben ?
(02-10-2011 02:12 PM)Yu5uF Yazılan: [ -> ]Burda hacki göremiyorum ben ?

D3D Wall hack mış mış da öyle bi dosya adı var diye hack diyorlar odalarında 27-9 yapınca hack hack TW istediler Big GrinBig Grin
yusuf arkadasımızda hack olacagını düsünmüyorum d3d dosyasını kendi pcnde de cok farklı sekillerde bulabilirsin.
Bence hack e dair aramalarda 1 den fazla aratma sonucu bulunan dosyalar icin konu acılmalı.
Goggle warrock d3d yaz ilk cıkan konuya bak Big Grin d3d her ne kadar hack deilsede bi o kadarda hacktir olaya nerden bakarsan bak o sana kalmış bu arada adamla samimi olan vatandaşlar doğal olarak onun yanında olmuş bende olsam arkadaşımı savunurdum tabiki ama ortada olan bi gerçek var kim ne derse desin dism4y daha bizim odamızın yanından bile geçemez.
Valla ben sizin odanızın yanında geçmeyide düşünmüyorum çünkü seviyemde değilsiniz hemen ölüyorsunuz bu 1 .

2 .cisi ise rtoleader le oynadık aramızda tartışdık bile tanımıyorum küfür derecesine kadar gelmişti ama öyle bişi olmadı .Adamın ne yazdıgını oku haa şimdi sizin clandaki herkezin TW sine girsem mutlaka 1 kişi hack çıkar ... sen rahat ol
(02-10-2011 03:38 PM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Valla ben sizin odanızın yanında geçmeyide düşünmüyorum çünkü seviyemde değilsiniz hemen ölüyorsunuz bu 1 .

2 .cisi ise rtoleader le oynadık aramızda tartışdık bile tanımıyorum küfür derecesine kadar gelmişti ama öyle bişi olmadı .Adamın ne yazdıgını oku haa şimdi sizin clandaki herkezin TW sine girsem mutlaka 1 kişi hack çıkar ... sen rahat ol

Birincisi seviyemde deilsiniz derken konuşmalarına dikkat et karşında çocuk yok senin sana hakaret etmiyorum yada rencide edicek bi laf kullanmıyorum! İkincisi forumdaki yetkili bir arkadaş şu anda benim tw girebilir 213.128.85.212 port 2012 beklerim biz oyunu anlımızın terinle oynarız kd : 1.22 yeter bana yalandan kd 2.00 olunca ne madalya kazanıyorsun nede para alıyorsun oyun bu sonuçta zevkine amaçları saptırmayalım herkesi kandıra bilirsin ama kendini asla.
Şimdi niye kendimi kandırıyım gerek mi var Anlımın teriyle oynuyorum..

Ha iftira,Çamur atarak da Bir yere gelinmez .. Dediğim gibi seviyemde değilsiniz..

Daha da seninle polemiğe girmiycem kardeş.. Kolay gelsin..
konunun uzamaması için kilitlenmesi gerekiyor bence.
D3D Bir yazılımdır . Her programda bulunabilir . Ayrıca Ekran kartı , DirectX gibi bir çok ana maddenin yapısını oluşturur . En az bir kere D3D9 Hatası almışsınızdır .

Tam kanıt olmadan suçlama yapmayınız .

Konu tekrar açılmasın .

Infinity .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler