Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: dism4y yusuf arkadaşın tw girildi !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
D3D Bir yazılımdır . Her programda bulunabilir . Ayrıca Ekran kartı , DirectX gibi bir çok ana maddenin yapısını oluşturur . En az bir kere D3D9 Hatası almışsınızdır .

Tam kanıt olmadan suçlama yapmayınız .

Konu tekrar açılmasın .

Infinity .
Big Grin hackın exe dosyaları d3d Big GrinD
yusuf ben başkasını sandım ya karayusuf diye biri var onu santım.
Eğer onlar hack dosyaları ise banlasırlar buyrun bekliyorum...! Ama eğer hack değilsem ALLAH **** BELANI versin..! Zaten yukarıda ALLAH var görüyor..
uvvvvv...
Hacke dair bir şey göremedim D3D her dosyada bulunur sadece warrock hack anlamına gelmez.
Dün Maç YApıcaktık Çıktılar Aniden Big Grin
forumda küfür yasak 1. raynhardın odasında gordum senı senle aynı takımdaydık mıllete cıkmadan tarıon nereyse oraya bomba atıon 30 a 7 8 mi ne gıttın ne bu kardeşım duzgun bi oyun oynamıcakmıyız sizin yüzünüzden
(02-10-2011 02:02 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Hacke dair bir şey göremedim D3D her dosyada bulunur sadece warrock hack anlamına gelmez.

aynen Emir şimdi hck diyede dosya aradılar hck diye bi bişi çıksa hack dicekler
d3d bir yazılım çeşididir hackleri onla yazıyor olabilirler ama her d3d hack değildir.
ayrıca kayıt defterinde setupu olan şeyler kayıtlanır hack setupsuz bir şeydir regeditte hack aranmaz yoktur..
Hacke dair hiç bir şey yok.

Konuyu silermisiniz modlar..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler