Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tecrübeli arkadaşlara ihtiyaç var
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-08-2011 11:13 PM)xquatz Yazılan: [ -> ]3.slot :RPG
5.slot:M134
8.slot:M249

WinkWink
İstersen Stinger falan alma uçak patlatmak için.
Hummve avanger var Shift basılı tutunca kitleniyor.
O yüzden Stinger gereksiz. beyfendi
Stinger kötü bence ya , bu arada Conturas gibi maplari oynıyacaksan heavy düşünme orda işe yaramaz(Conturasta engineer akar) , ohara,crater de sniper en iyi branşlardan biridir.İlla heavy olcak diyorsan bence javelin çok işe yarar sen g1le 8. slota nickel_m249 alcaksan promo kod olarak javelin gelmesi senin için süper olur.
Bana kalırsa cqc de lvl kasılmana bak derim ama heavy için 3.slot rpg,5.slot javelin ve 8.slot gold m134 iyidir.m249 un gereksiz bir silah olduğunu düşünüyorum.
Javelin , m249 akar Smile
m134 ve m249
(02-08-2011 10:03 PM)id0ntkn0wf Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Ben Heavy Trooper oynamaya karar verdim ve En büyük maplerde oynicam adı aklıma gelmedi cqc urban bide bişey vardı işte onda oynicam Big Grin Sizce heavy trooper karakterinde hangi silahı almalıyım ve uçak sürme ile ilgili biraz bilgi verirseniz sevinirm ayrıntılı anlatıcak arkadaş varsa aramızda bekliyorum uçak sürmeyi.Şimdiden teşekkürederim.

Genis alana bulaşcaksan aw50f şart Wink uçağı kaldırmayı indirmeyi öğren pratikle prolaşırsın Smile
Sagolun tekrar teşekkürederim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler