Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Ben Heavy Trooper oynamaya karar verdim ve En büyük maplerde oynicam adı aklıma gelmedi cqc urban bide bişey vardı işte onda oynicam

Sizce heavy trooper karakterinde hangi silahı almalıyım ve uçak sürme ile ilgili biraz bilgi verirseniz sevinirm ayrıntılı anlatıcak arkadaş varsa aramızda bekliyorum uçak sürmeyi.Şimdiden teşekkürederim.
m134 ve m249 iyi olabilir.
8. SLOT M249 AL
3.5 SLOTA Füze al veya 5. slota JAvalin varsa onu koy tavsiyem
ben senin yerinde olsam hiç geniş alana girmem bile o lv.de cqc de kasılsan daha iyi olur ama illa olcam diyosan m134 ile m249 al bide joystick al bence ama bi tavsiye daha uçak felan kullanıcaksan engineer oyna daha iyidir gelişmiş anahtar al öyle oyna
Cengizhan Ayaz : Uçağı kullanırken 2 kere V'ye bas.

Heavy karakteri kullanacaksan mutlaka RPG ve M134 silahların olması gerekir. Eğer alabilirsen 8. slota da M249 çok iyi olur. Geniş alan (Battle Group) da oynamak istiyorsun anladığım kadarıyla ve de helikopter (Cantumira Thumugadi Pargona ve Pargona East) ağırlıklı ve uçak ağırlıklı haritalarda (Canturas , Crater vb)
Şimdi temel uçuş eğitimine gelirsek:
Araca binme veya inme: "F" harfi ile kullanılır
Hızlanma: Uçakların/helikopterlerin sürekli olarak havada uçmasını sağlanmasıdır. "W" harfi ile kullanılır
Dönüş: Mouse kullanmadan dönmek için "A" veya "D" tuşlarını kullanman gerekir.
Görünüm değişikliği: "V" harfi ile aracın içinden sen veya dışardan başka bir insan olarak görüntü alabilirsin. Uçuşların isnasında mutlaka 2 kere "V" harfine bas

Diğer her hareket için mouse kullanman şart. Örneğin havada dönüşler, it dalaşı vb.
Bunlar temel eğitimler. Asla teorik eğitim faydalı olmaz. Senin yapman gereken hava araçlarının olduğu haritalarda oynayıp mümkün olduğunca çok o araçları kullanıp kendini geliştirmendir
Teşekkürederim hepinize tek tek sagolun.

Geniş Alan İçin Tavsiyem : Engineer
Kolay Gelsin . İyi Sürüşler

3.slot :RPG
5.slot:M134
8.slot:M249