Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BANN OLABİLİRSİNİZ !!!!!!! WARROCK DA HACKSİZ !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
last88manwarrock@hotmail.com ekle msn e istersen
E-mail demiyorum. Oyunda kullandığın (oynadığın, adam vurduğun, para harcadığın, premium aldığın oyun içinde visual olan görünen o hesaptaki adın ne nick'in ne ) sana e-mail demiyorum farkındaysan. Nick ne banlanan hesabının adı ne ?
Var sende bir iş neyse bu konu yarın kesinlik kazanır 00.00 dan sonra bakarız 19 level ban yiyen var mı. E-mail adresi kakalamaya çalışıyorsun burada çok bariz.
djmoost48 kuzenın banlanan hesabı
şimdi lütfen yarımcı olun beyler lütfen bann yeme istemiyorum bu hafta yapmaya başladı bunu bu arada 6 kez fln oldu kuzen bana anlattı char hikayesini inanmadım az araştırma yaptım böyle banlanan bikaç char varmış biliyorsanınz lütfen
O anormallik saptandı bende de ara sıra oluyor. =S
(02-02-2011 11:59 PM)aaaaaa123123 Yazılan: [ -> ]djmoost48 kuzenın banlanan hesabı
şimdi lütfen yarımcı olun beyler lütfen bann yeme istemiyorum bu hafta yapmaya başladı bunu bu arada 6 kez fln oldu kuzen bana anlattı char hikayesini inanmadım az araştırma yaptım böyle banlanan bikaç char varmış biliyorsanınz lütfen

Böyle bir hesap yok.

http://warrock-stats.com/index.php?site=search

lütfen, boş, kandırmaca konular açmayalım.m045.gifm045.gif
bann yedi Big Grin ya
bann yiyen char ı göstermiyorlar Big Grin
BAN OLABİLİRSİNİZ !!!!!!!

Ban olmak ne yahu totos.gif
beyeler warrock oynayacam bişi olursa pm atın lastman883 yardımda bulunabilecekseniz atın
Buna he deyip geçin.
Hayır Can, sinirlenme Can, Sakin ol Can salkdlads Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler