last88manwarrock@hotmail.com ekle msn e istersen
E-mail demiyorum. Oyunda kullandığın (oynadığın, adam vurduğun, para harcadığın, premium aldığın oyun içinde visual olan görünen o hesaptaki adın ne nick'in ne ) sana e-mail demiyorum farkındaysan. Nick ne banlanan hesabının adı ne ?
Var sende bir iş neyse bu konu yarın kesinlik kazanır 00.00 dan sonra bakarız 19 level ban yiyen var mı. E-mail adresi kakalamaya çalışıyorsun burada çok bariz.
djmoost48 kuzenın banlanan hesabı
şimdi lütfen yarımcı olun beyler lütfen bann yeme istemiyorum bu hafta yapmaya başladı bunu bu arada 6 kez fln oldu kuzen bana anlattı char hikayesini inanmadım az araştırma yaptım böyle banlanan bikaç char varmış biliyorsanınz lütfen
O anormallik saptandı bende de ara sıra oluyor. =S
(02-02-2011 11:59 PM)aaaaaa123123 Yazılan: [ -> ]djmoost48 kuzenın banlanan hesabı
şimdi lütfen yarımcı olun beyler lütfen bann yeme istemiyorum bu hafta yapmaya başladı bunu bu arada 6 kez fln oldu kuzen bana anlattı char hikayesini inanmadım az araştırma yaptım böyle banlanan bikaç char varmış biliyorsanınz lütfen
Böyle bir hesap yok.
http://warrock-stats.com/index.php?site=search
lütfen, boş, kandırmaca konular açmayalım.

bann yedi

ya
bann yiyen char ı göstermiyorlar

BAN OLABİLİRSİNİZ !!!!!!!
Ban olmak ne yahu

beyeler warrock oynayacam bişi olursa pm atın lastman883 yardımda bulunabilecekseniz atın
Hayır Can, sinirlenme Can, Sakin ol Can salkdlads