Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BANN OLABİLİRSİNİZ !!!!!!! WARROCK DA HACKSİZ !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
BEYLER ANORMALLİK SAPTANDI UYARISINI PAS GEÇMEYIN SAKIN !!!!
Sorunu biraz daha açık yazar mısın ? Ne oldu ?
Nick'in nedir söyler misin ?
Benim hesaba bu olay yaklaşık 10 kere oldu be 19 lvele'lik hesabım banlandı. Be olay bende de olmaya başladı. Bugün ilk kez oldu ama kuzenimde 6 kez oldu onuncu defada ban yiyorsunuz. Engelleyebilir miyim? Kuzenimin msn adresi: last88manwarrock@hotmail.com

Burdan ulaşırsanız çok sevinirim. Hesabına 300 TL harcadı. Ban yerse çok ağlar Big Grin
Nick'in ne ! Yazılarını küçük yaz. FORUM KURALLARInı çiğneme. Ban yiyen charının nick'i nedir ?
(02-02-2011 11:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Nick'in ne ! Yazılarını küçük yaz. FORUM KURALLARInı çiğneme. Ban yiyen charının nick'i nedir ?

Sinir krizi geçirmene az kaldı Big Grin
(02-02-2011 11:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(02-02-2011 11:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Nick'in ne ! Yazılarını küçük yaz. FORUM KURALLARInı çiğneme. Ban yiyen charının nick'i nedir ?

Sinir krizi geçirmene az kaldı Big Grin

Valla yahu Big Grin hem shoutbox tan yazıyorum hem buradan adam takmıyor Big Grin
Verdigi bilgi yanlıstır beyler inanmayın
Eminim charı opk' da kasmıştır. Hack açmıştır.Sonra 2-3 kez uyarı gelmiştir anormallik diye sonra ban yiyip bundan ban'landım diyordur.Nick ver ondan sonra konuşuruz anlamaya çalışırız güzel kardeşim.
opk de kasmadım hack de kullanmadım ama bu aralar boyle diyor (ben kuzen)
benım nickım lastman883
Nick versene..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler