Tamam açıklamayı yaptım vallahi 1 i clandan atıldı birisi açıkladım öbürüde sabah akşam oyunda ama derseniz clanınızdan adam opk açtı onada video koyarsınız iyi forumlar
Ctasupermario ile görüşülüp yeterli bilgiler alınıcaktır. Charda kim oynadı kim oynamadı kim ne yaptı yapmadı. Sonuçta charda bir illegal olay yapılmıştır ve buna taviz veremeyiz. Umarım K2 de bununla ilgili gerekeni yapıcaktır. Konuda video vb. gibi bir durum olmaması hiç bir şeyi değiştirmez. Stats yeterli bir kanıt bizim gözümüzde.. Bu konu yönetim çerçevesinde tamamen araştırılıp gerekli kişilere hak ettiği cezalar uygulanıcaktır.
Beyler asılsız iftiralar yapmayınız lütfen (Peki kötü oynuyorum niye sizin odanıza girdigimde el sonu odadan atılıyorum ?? )
Bu saatten sonra video alinmaz zaten, olunmayacak bı durum üzerinde lütfen,nolur vb. Gibi istek belirtmeye gerek yok.
Warrock stats herseyi ifade ediyor.
(01-31-2011 08:50 PM)Owner Yazılan: [ -> ]Ctasupermario ile görüşülüp yeterli bilgiler alınıcaktır. Charda kim oynadı kim oynamadı kim ne yaptı yapmadı. Sonuçta charda bir illegal olay yapılmıştır ve buna taviz veremeyiz. Umarım K2 de bununla ilgili gerekeni yapıcaktır. Konuda video vb. gibi bir durum olmaması hiç bir şeyi değiştirmez. Stats yeterli bir kanıt bizim gözümüzde.. Bu konu yönetim çerçevesinde tamamen araştırılıp gerekli kişilere hak ettiği cezalar uygulanıcaktır.
Valla konus konusmasınada 15 gündür falan girmiyor ts ye.
(01-31-2011 08:50 PM)Owner Yazılan: [ -> ]Ctasupermario ile görüşülüp yeterli bilgiler alınıcaktır. Charda kim oynadı kim oynamadı kim ne yaptı yapmadı. Sonuçta charda bir illegal olay yapılmıştır ve buna taviz veremeyiz. Umarım K2 de bununla ilgili gerekeni yapıcaktır. Konuda video vb. gibi bir durum olmaması hiç bir şeyi değiştirmez. Stats yeterli bir kanıt bizim gözümüzde.. Bu konu yönetim çerçevesinde tamamen araştırılıp gerekli kişilere hak ettiği cezalar uygulanıcaktır.
Clanında Coğu Oyuncu Power Level !
Örneğin . o0estergon0o
Kanıtı :
http://warrock-stats.com/index.php?site=...estergon0o
Tartışmaya falan lüzum yok arkadaşlar.. Geminin arka yüzü ortadadır fakat tam olarak araştırılma yapıp gereken yapılcaktır. Konunun daha fazla uzamasına gerek yok. İyi oyunlar dilerim..
Ctareis iyi oynar, yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. Yazın bir oyun sırasında çok güzel bir program açmıştı. Çok güzel kill yapmıştı adamın hakkını yemeyin o_O
SS'ler zaten yeterli