Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CTA clanı açıklamam (veriler ile)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar sabahleyin de paylaşmıştım.Fakat yok ss'leri var falan oynadığım oyunlardan diyerek kıvırdı arkadaşımız.Diyorum ve daima sözümün arkasında duracağım bundan emin olun. Daha geniş açıklamaları kanıtları zaman içerisinde getireceğim.

1.si CTA-RTO maçında dikkatimi çektiği için araştırma gereği duydum.Adamın 1 milyon dinarı var.Normal kasacak 1 milyon dinar olacak Smile .Zaten yaz boyunca adamlar hep afk odalarında kasılıp kasılıp duruyorlardı. Hatırlıyorum 6 kişi clandan hepsi aynı odada Smile
2. si ben açıkçası ctareis'in o kadar pro bir şekilde oynadığına inanmıyorum ve bg' ci değil kendisi baktığımda hep cqc de. 1289 kill'e 366 death yapması hele ki tam level alacağı gün hiç mantıklı gelmiyor.Madem bu kadar iyi oynuyordun neden hep öyle değil kd'lerin. Biz de oynuyoruz ama bg ci dışında kimse normal 1 gün içerisinde 800-900 kil'i geçemiyor.
3. sü bütün clanı suçlamak gereksiz diyorsunuz. o zaman tek tek size adamların clanının yarısını göstereyim.

http://warrock-stats.com/index.php?site=...ctashimmer

Nasıl oynadığını biliyorum.Nasıl vurduğunu biliyorum. 11.01.2011 tarihi. 1 aydan kısa süre içerisinde 3 level hatta 4.

http://warrock-stats.com/index.php?site=...supermario

365 kill 3 death- 62-89 50-94 giderken birden arkadaş pro oldu Smile 415-55 336-30 549-26 oynamaya başladı.

http://warrock-stats.com/index.php?site=...=ctasniper

aa ne görelim burada süper bir pro 'muz var. Gözümüzden kaçmasın. Kill'er gayet normal ama o da nesi - ayın 1'inde 37 leveldan 88 kişi vurarak 38 ayın 2 sinde 81 kişi vurarak 39 a ayın 3'ünde 85 kişi vurarak 40 level'a geçmiş Smile Aman tanrım k2 ona çalışıyor.

Saygılarımla !
İşte Bunlarada Karşı Gelsinlerde Göreyim ^^
allah allah reisin iyi oynadığına şahidim de bu kadar derin araştırmamıştım
Helal olsun sana kardeş.
Ya lwl atlamakta ne var hade onu geç bizimle alıp veremediğiniz bana şuraya bir tane video koyun tamam.
dedektif yasazeki Big Grin Kimin ne olduğu anlaşıldı ...
Ctasniper clandan atıldı
Ctasupermario ahmet abi o afk bırakmış 25 yaşında iş yerinde bulunduğu zaman afk bırakmıştır
ctashimmer çağrı afk bırakmadı bir şey yapmadı çocuk gece gündüz oyunda zaten isteyen baksın.
Video koyun lütfen.Bana atılan iftiralar hakkında yok hack açmış yok o yok bu
(01-31-2011 08:31 PM)emirhansert Yazılan: [ -> ]allah allah reisin iyi oynadığına şahidim de bu kadar derin araştırmamıştım

Bu konu edilen charlardan hiçbiri benim değil kardeşim clandaki üyelerin
(01-31-2011 08:36 PM)ctareiss Yazılan: [ -> ]Ctasniper clandan atıldı
Ctasupermario ahmet abi o afk bırakmış 25 yaşında iş yerinde bulunduğu zaman afk bırakmıştır
ctashimmer çağrı afk bırakmadı bir şey yapmadı çocuk gece gündüz oyunda zaten isteyen baksın.

Bununla ilgili gerekli araştırma yapıldıktan sonra yaptırım uygulanıcaktır.

Onaylanmıştır.
(01-31-2011 08:31 PM)emirhansert Yazılan: [ -> ]allah allah reisin iyi oynadığına şahidim de bu kadar derin araştırmamıştım

Bu konu edilen charlardan hiçbiri benim değil kardeşim clandaki üyelerin

pardon burak
(01-31-2011 08:37 PM)Owner Yazılan: [ -> ]

Bununla ilgili gerekli araştırma yapıldıktan sonra yaptırım uygulanıcaktır.

Onaylanmıştır.

Öle Olsun Bakalım ..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler