Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2sene önce bloklanan char için bi ticket
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2 Sene önce nedenini bilmediğim bi sebepten dolayı masquerain adlı charım banlanmıştı.

Banlandığı günden beri abartısız 1.5 aydır hergün ticket attım ve oto ticket cevap olduğu için hep banın sebebi sitede profilinizde yazmaktadır diyor,ama profilime girdiğimde ne bi sebep var ne bi açılış tarihi.

M60 Retail vardı charda kodu modu,6 aylık kodu vs. herşeyi mevc[/code]ut.

Şu an F2P kullanıcısı genelde böle özel şeylere F2P kullanıcılarına destek vermiyorlar fakat banlanan charım için de premium almam Smile
Ticket sistemi açıldı mı bi bilgim yok fakat bunun için bi ticket hazırlasam nasıl bişi hazırlamalıyım ?

* Tam anlatamamış olabilirim ama anlamışsınızdur umarım sanırım galiba

28.07.09 tarihinde banlandı char
3 günlük bi gold alda sonra bi ticket at adamlar paragöz parayı görmeden paçayı sıvamazlar. m60 retail için değer diyorum Smile
ama parama kıymak istemiyorum ya Big Grin
Olumsuz bi sonuç olabilir Sad
3 günlük bronz premium oluyormu?
3günlük bronz yok , 3 günlük gold premium vardır
Açılma ihtimali yok benimde aynı şekilde m60 retail çarım banlandı 2 sene oldu yaklaşık her aklıma geldiinde Ticket attım 3 günlük gold yükleyipte denedim Başka 30 günlük ggold olan hesabımdanda Ticket attım o çar için Gelen cevap oyun kurallarını ihlal ettiğiniz için kalıcı olarak kapatılmıştır.

Adamlar ne Esn ye ne Levele ne retaile bakıyor ister 3 günlük gold yükle at ister üyeliksiz ticket at Bir değişim olcağını sanmıyorum banlanan Çarı Açtıklarını Görmedim ben açıldı diyende kanıtlayamaz . Heveslenmeni İstemem
Hevesim kırıldı zaten,şimdi şifre unuttum kısmına girdiğimde mailimi yazdığımda böle mail bulunamadı diyor.

şifremi biliyorum denemek amaçlı yaptım, id pw mi yazıyorum böyle id bulunamadı diyor. Yeni kayıt kısmında mail ve id'mi ve nickimi yazıyorum ; id mail ve nick kullanılmaktadır diyor.
Nasıl bir sistem bu anlamadım gitti Ss.gif

2.50 kd li 260k dinarı vardı caaaanım charımın Big Grin ilk göz ağrılarımdan birisiydi o be nasıl kıyarsınız haa nasıl :'(
Ret varmış kötü olmuş çarın silinmiştir büyük ihtimalle ):
Geçmiş olsun diyebiliyorum sadece Sad
(01-11-2011 10:50 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Ret varmış kötü olmuş çarın silinmiştir büyük ihtimalle ):

he vur yüzüme vur Big Grin

gayet açık ve net söylüyon senin başına gelse nolurduuuu Big Grin

kafayı yememek elde değil ya üye alırken bu bilgiler var diyor,giriş yaparken bu bilgiler yok diyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler