Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2sene önce bloklanan char için bi ticket
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Geçmiş olsun açılma ihtimali bence zor.
sadece 3 tl cik bence 150 tl için değer ... ret 150 tl yanılmıyorsam Big Grin
(01-11-2011 10:29 PM)(Can) Yazılan: [ -> ]Açılma ihtimali yok benimde aynı şekilde m60 retail çarım banlandı 2 sene oldu yaklaşık her aklıma geldiinde Ticket attım 3 günlük gold yükleyipte denedim Başka 30 günlük ggold olan hesabımdanda Ticket attım o çar için Gelen cevap oyun kurallarını ihlal ettiğiniz için kalıcı olarak kapatılmıştır.

Adamlar ne Esn ye ne Levele ne retaile bakıyor ister 3 günlük gold yükle at ister üyeliksiz ticket at Bir değişim olcağını sanmıyorum banlanan Çarı Açtıklarını Görmedim ben açıldı diyende kanıtlayamaz . Heveslenmeni İstemem

Benim ki sebepsiz banlanmıştı eskiden, ticket attım baya gold yükledim falan ve açıldı..
Nasıl yani hep yükledim açıldı falan ?
İlla premium mü yüklemeliyiz ?
Geçmiş Olsun ...
ya hack yaptıysan bann yemissindir..... ama bide hack yapmayıp baska nedenlerle bann yediysen karsılıgında bişey verirsen charını geri verirler yada 3 veya 4 sene sonra kendileri verirler
üzülme kardeş Wink
(01-12-2011 08:13 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]sadece 3 tl cik bence 150 tl için değer ... ret 150 tl yanılmıyorsam Big Grin

m60 retail özden reyizde 75 tl ydi Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler