Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yine bu özgür denen kişilik :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-01-2010 12:29 AM)χн3яqєLє Yazılan: [ -> ]arkadaşlar bu konunun üstüne düştüm ve herşeyi açıga çıkardım .
x4fyok,d3lire1s,0n3number,l3yquit1 ,
warrock hack yapan bir siteden hack indirmişler ve keylogger , trojanı yemişler bunlardan x4fyok ve d3lire1s iş birligi yapmıştır x4fyok d3lire1s e öm den hackı nerden indirdigi adresin linkini ve winrarın şifresini vermiştir.
Bunu nerden ögrendin derseniz bir arkadaş bana ss verdi üyeliklerin şifreleri yazan bir ss o resimden d3lire1s in hesabına girerek çözdüm buyrun bunlarda kanıt.

x4fyok ve d3lire1s in birbirlerine attıkları mesajlar

x4fyok d3lire1s e hacki indirdigi sitenin linkini ve hesabının ıd pass ını verıyor.
[Resim: 7548.jpg]

daha sonra d3lire1s hackin sifresini istiyor.
[Resim: 7520.jpg]

gelen cevap :
[Resim: 7560.jpg]

buda şifrelerin bulundugu resim:
[Resim: 7585.jpg]

kimin ne oldugu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

¨xh3rqele - Riqel!¨
işte benim sonerim^^
hack olduğunu biliyorduk zaten bir kere daha kanıtlanmış oldu (:
(02-01-2010 01:11 AM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]işte benim sonerim^^
hack olduğunu biliyorduk zaten bir kere daha kanıtlanmış oldu (:

eyvallah kardeşim Big Grin maskeler tek tek düşüyor ^^
Bir şey ekliyim on3number da şu an yusuf denilen insan oynamıyo charını arkadaşımla takas etmiş bulunuyor.
(02-01-2010 01:12 AM)lntersect Yazılan: [ -> ]Bir şey ekliyim on3number da şu an yusuf denilen insan oynamıyo charını arkadaşımla takas etmiş bulunuyor.

Ama orada Yusuf 0nenumber yazıyor Smile
Ne Olduğu Belliydi Geçen FFA Oynuyordum Birden Bi Sniper Önümden Yere İndi Baktım Kim Diye l3yquit1 Di. Dedim Ş.... Gerek Varmı Oda Dediki Kanıt Göster Big Grin Al Sana Kanıt Tespit Eden Arkadaşa Helal.
Bana birisi olayları en baştan anlatabilirmi ?
(02-01-2010 01:15 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bana birisi olayları en baştan anlatabilirmi ?

anlatayım fakat msn adresini verirmisin
(02-01-2010 01:15 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bana birisi olayları en baştan anlatabilirmi ?

Turgaycım şimdi bunlar hack sitelerinden keylogger yemişler ve o hack sitesine üye olan demek ki birisi bundan faydalanmış ve forum passlarını almış ömlerini felan okumuş görüntülemiş üstteki ss de geçiyor zaten ömleri açıkcası bunların peşinde olan birisi yapmış bunu ve bunu da soner arkadaşımıza vermiş oda forumda yayınlamış... bu kadar anlamıyacak bi şey yok ki Smile
bu bir forumda atılmış öm ler.kişilerin yerine başkaları da girip bunların ss lerini almış olabilirler.bence kanıt olamazlar.tabi o sitede bu isimleri kullanan kişiler gerçekten onlarsa iş başka.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler