Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yine bu özgür denen kişilik :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O çocuk bu oyunu uzun zamandır Hack ile oynuyor zaten.Ben onu tanıdım tanıyalı Wall Hack kullanarak oynuyor...Bunlara ne denir adlarını siz koyun artık
şimdi özgür denen sıfat koymayacağım kişi zaten hacker ama yusufunda adı var orada ne iş ?
Onu bilemem valla ama bu özgür denen çocuk çok uzun zamandır,ben tanıdım tanıyalı böle Smile
(02-01-2010 01:24 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]şimdi özgür denen sıfat koymayacağım kişi zaten hacker ama yusufunda adı var orada ne iş ?

özgür ile yusuf charlarını değiştirdiler yusufun charı özgürde keyloggeri özgür yedigi için yusufun şifreleride özgür de oldugu için o charda hack kullanmış ondan.

yusuf la alakası yok
(02-01-2010 01:20 AM)eurograp Yazılan: [ -> ]bu bir forumda atılmış öm ler.kişilerin yerine başkaları da girip bunların ss lerini almış olabilirler.bence kanıt olamazlar.tabi o sitede bu isimleri kullanan kişiler gerçekten onlarsa iş başka.

Bence gayet açık ve net. Çünkü; ÖM'lerden anlaşılıyor Smile
Bu özgür denilen kişiliksiz beni vs de yenmişti belliydi hack olduğu dedim ama kanıtım yoktu ki güldü "ağlıyor" felan gibisine dalga geçti.... yoksa onun beni yenmesi imkansız.
(02-01-2010 01:24 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]şimdi özgür denen sıfat koymayacağım kişi zaten hacker ama yusufunda adı var orada ne iş ?

Yusuf'un geçen günlerde forumda açmış olduğu bi' konu ile zaten hack olduğunu anlamış olduk. G1-Admin-Neo ile Zakhar'da oynarken kendi ss'ini çekmişti ve orda cross hack ve premium hack olduğunu görmüştük. Yani artık bundan eminim. Üstelik bu konu bu forumda açıldı gözden kaçırmış olman çok yanlış.

SametKARA

Ben Bu Özgür'e Bizzat Adam Gönderdim Kulaklarını Çeksin Diye Çekmiş Kulaklarını İyice Ama Çocuk Akıllanmamak İçin Diretiyor Ne Yapalım Utanması yok Çocuğun.
Bu afyok ile turnuva maçı yaptım bide ben Angry yenmişti beni demekki bu yüzdendi...zzzzzAngryAngry
(02-01-2010 01:30 AM)Massacre Yazılan: [ -> ]

Yusuf'un geçen günlerde forumda açmış olduğu bi' konu ile zaten hack olduğunu anlamış olduk. G1-Admin-Neo ile Zakhar'da oynarken kendi ss'ini çekmişti ve orda cross hack ve premium hack olduğunu görmüştük. Yani artık bundan eminim. Üstelik bu konu bu forumda açıldı gözden kaçırmış olman çok yanlış.

yok yok uğur orada yeni sistemdeki bir farklılık varmış. Bende araştırınca fark ettim.
(02-01-2010 01:30 AM)Massacre Yazılan: [ -> ]

yusuf hack değil ben dün girdim servera aşırı lagten level premium falan gösteriyor fakat 0 d 0 h 0 m gösteriyordu sonra geçti..
ayrıca bomba atarken cross küçülüyor..
birde yusuf özgürle çarını takas etti özgür yusufun çarının şifresini bildiği için yazıyor orda..
yusuftakide şansa bak kaç kere hackle suçlandı^^
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler