Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun şuan ki durumu nasıl?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar, Beta sürecinden beri War Rock oyuncusuyum. Baya bir ara verdim. Fakat bu arayı edindiğim dostluklara vermedim. Bu edindiğim dostluklar War Rock'a gel diye empoze ediyorlar mütemadiyen.

Velhasıl, War Rock'a geri dönmeye karar verdim. Şuan ki durumu nasıl oyunun, tekrar başlanacak şekilde mi? Yoksa hiç başlama, pişman olursunuz mu diyorsunuz? Hack durumu falan nedir, ayrıntılı bir şekilde, düzgün bir Türkçe ile yazabilir misiniz?

Teşekkürler.
Havada uçuşanlar opklar hak getire.Ama arkadaş çevren varsa onlarla oynarsın hem birçok yeni silah geldi sanırım.Bunlar için bile başlanabilir.
hack çok fazla gerçekten.ama 16 kişilik klan odalarında güzel oyunlar oynayabilirsin.kartopu eventi ve yeni gelen silahlar için başla derim.
Clanın Varsa Baslaman İçin Bir Engelin Yok Güzel Maclar Yapabilirsin Arkadaslarınla...
(12-20-2010 08:41 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Havada uçuşanlar opklar hak getire.Ama arkadaş çevren varsa onlarla oynarsın hem birçok yeni silah geldi sanırım.Bunlar için bile başlanabilir.

(12-20-2010 08:45 PM)s1lencer06 Yazılan: [ -> ]hack çok fazla gerçekten.ama 16 kişilik klan odalarında güzel oyunlar oynayabilirsin.kartopu eventi ve yeni gelen silahlar için başla derim.

(12-20-2010 08:47 PM)Pirates02 Yazılan: [ -> ]Clanın Varsa Baslaman İçin Bir Engelin Yok Güzel Maclar Yapabilirsin Arkadaslarınla...

iç cebimden düzinelerce teşekkür gönderiyorum sizlere.
Valla Warrock aynı warrock hackide var opk ile kasanıda Wink
Ama başlamanı tavsiye ederim zombi swleri felen geldi iki map gerçekten arkadaş ortamınla çok zevkli.
Ayrıca yeni silah,bomba felen geldi.
BAşla başla bomba gibi oldu oyun.Süper her taraf hack kaynıyor..Her odada küfür yersin. Mükemmel bencee Smile
(12-20-2010 09:15 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]BAşla başla bomba gibi oldu oyun.Süper her taraf hack kaynıyor..Her odada küfür yersin. Mükemmel bencee Smile

Aynı şeylerı ben diyecektim Big Grin
(12-20-2010 09:15 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]BAşla başla bomba gibi oldu oyun.Süper her taraf hack kaynıyor..Her odada küfür yersin. Mükemmel bencee Smile

abi adam bana resmen hacker demiş. üstelik forum moderatörü.

bak dostum, bu oyunu beta'dan beri oynadım, oynayacağım. 4-5 seneden beri oynadığım bu oyunda bir kere bile hack açmadım.

tabii önceden ki hallerim yüzünden bir karalama kampanyası başlatmak istiyorsan, ben artık freud oldum. pek umrumda olmayacak. sadece amy winehouse dinleyip, kahve tüketip gülücükler atmak olacak sana vereceğim tepki.

lütfen daha fazla dalga geçmeme izin verme ve sesini kes arkadaşım. cidden. moderatörsün, milleti karalamaman gerek. bunu ilk senin bilmen gerek.
Şuanki durumu çok iyi değil ama çevrenle oynucaksan başla derim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler