Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun şuan ki durumu nasıl?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(12-20-2010 09:20 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(12-20-2010 09:15 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]BAşla başla bomba gibi oldu oyun.Süper her taraf hack kaynıyor..Her odada küfür yersin. Mükemmel bencee Smile

abi adam bana resmen hacker demiş. üstelik forum moderatörü.

bak dostum, bu oyunu beta'dan beri oynadım, oynayacağım. 4-5 seneden beri oynadığım bu oyunda bir kere bile hack açmadım.

tabii önceden ki hallerim yüzünden bir karalama kampanyası başlatmak istiyorsan, ben artık freud oldum. pek umrumda olmayacak. sadece amy winehouse dinleyip, kahve tüketip gülücükler atmak olacak sana vereceğim tepki.

lütfen daha fazla dalga geçmeme izin verme ve sesini kes arkadaşım. cidden. moderatörsün, milleti karalamaman gerek. bunu ilk senin bilmen gerek.

Yanlış anlamışsın dostum , Oyunun durumunu tariz yaparak anlatmaya çalışmış . Tekrar oku istersen ?

Oyuna başla , hackler hiç bitmeyecek . Bu bir gerçek , önemli olanda hackerlar karşısında yenik düşmemek , birbirimize bağlanmaktır . Emeği ile kasanların sayısı az . 80 i geçenler oldu OPK ile .

Güzel bir ortam edin kendine , onlarla birlikte oyna . Zevk alırsın diye umuyorum .
baya iyi bir ortamım var da, mizah anlayışları farklı olduğu gibi, mantalitede farklı oluyor yerine göre. yanlış anlamışım doğru diyorsun.
(12-20-2010 09:20 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(12-20-2010 09:15 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]BAşla başla bomba gibi oldu oyun.Süper her taraf hack kaynıyor..Her odada küfür yersin. Mükemmel bencee Smile

abi adam bana resmen hacker demiş. üstelik forum moderatörü.

bak dostum, bu oyunu beta'dan beri oynadım, oynayacağım. 4-5 seneden beri oynadığım bu oyunda bir kere bile hack açmadım.

tabii önceden ki hallerim yüzünden bir karalama kampanyası başlatmak istiyorsan, ben artık freud oldum. pek umrumda olmayacak. sadece amy winehouse dinleyip, kahve tüketip gülücükler atmak olacak sana vereceğim tepki.

lütfen daha fazla dalga geçmeme izin verme ve sesini kes arkadaşım. cidden. moderatörsün, milleti karalamaman gerek. bunu ilk senin bilmen gerek.

he ok.
korean'a gelin korean'a...
Hiç başlama diyorum arkadaş çevren vs yoksa .. Biraz daha bekle de diyemeyeceğim .. Çünkü hiçbirşeyin değişceğini sanmıyorum !
Oyunun durumu iç açıcı degil ffa oynayamassın fakat 16 kişilik mari khali velruf gayet zevkli oluo hackler girse bile atılıyor anlıyacagın temiz bir oyun oynanıyor...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler