Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [ FA ] Freakys in ActioN ''GamePlay''
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/31/5931.jpg

bu rada ilişkisi ne diyeceksiniz charın sahibi FA lı Smile
O chara önüne gelen giriyo forumlarda var ID ve şifresi.Batuda banlatmak için GM e küfür edip banlatmış anlayışın kıt olduğu içinde anlamamışsın.Az önce banlatıldı o hesap =) OPS açılınca bak clanla bi ilişkisi varmı =)

Wuf'a benzemeyiz biz karıştırma =)
(01-31-2010 11:02 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]O chara önüne gelen giriyo forumlarda var ID ve şifresi.Batuda banlatmak için GM e küfür edip banlatmış anlayışın kıt olduğu içinde anlamamışsın.Az önce banlatıldı o hesap =) OPS açılınca bak clanla bi ilişkisi varmı =)

Küfür etme işi batuhanamı kaldı Smile kişilik sorununuzu kendiniz koyuyorsunuz ortaya
(01-31-2010 11:04 PM)by_system Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 11:02 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]O chara önüne gelen giriyo forumlarda var ID ve şifresi.Batuda banlatmak için GM e küfür edip banlatmış anlayışın kıt olduğu içinde anlamamışsın.Az önce banlatıldı o hesap =) OPS açılınca bak clanla bi ilişkisi varmı =)

Küfür etme işi batuhanamı kaldı Smile kişilik sorununuzu kendiniz koyuyorsunuz ortaya

Bilmem onu batuhanla konuş =) En azından Türkçe konuşmayı biliyoruz biz Big Grin
(01-31-2010 11:06 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 11:04 PM)by_system Yazılan: [ -> ]

Bilmem onu batuhanla konuş =) En azından Türkçe konuşmayı biliyoruz biz Big Grin

senin klanında senin gibi kişiliksiz işte Smile
Smile sana bin çeker yavrum
Yanlız ssde Mogazz arkadaşımızda var Big Grin
Laan! Big Grin

Kutay sen neden öyle acayip şeyler yazdın kanka ? Smile
(01-31-2010 11:18 PM)Berkem.A Yazılan: [ -> ]Yanlız ssde Mogazz arkadaşımızda var Big Grin

Evet bende varımSs.gif Evente girmesi için yakın(!) tanıdığım bir arkadaşıma vermiştim.Demek küfretmiş.Ben bu konuyla ilgileneceğim.

(01-31-2010 11:21 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Kutay sen neden öyle acayip şeyler yazdın kanka ? Smile

Beni tanırsın Volkan oyunda küfretmem.Hele gm e asla.

Wuf'a benzemeyiz biz karıştırma =)

Bak güzel arkadaşım seninle öyle ya da böyle bir şekilde tanıştık.Nacizane tavsiyem ağzına WUF'u alma.Ben nasıl sizi iyi niyetle ve onca terbiyesizlik ve hataya rağmen pozitif yaklaştıysam ; karşılığında ufak da olsa nezaket beklerim.Ama dersen ki benim tarzım bu öyle ya da böyle saldırgan tavırlar içinde olurum dersen; SEN BİLİRSİN derimSmile Yeterince net olduğumu sanıyorum.Bu bir uyarı değil ama sanırım sen tarzın gereği bunu o şekilde algılayacaksın.Sadece söylemen gerekenleri söyle bu kafi fazlası senin haddini aşmak olur ki bu da beni biraz harekete geçirebilir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler