Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [ FA ] Freakys in ActioN ''GamePlay''
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-31-2010 11:02 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]O chara önüne gelen giriyo forumlarda var ID ve şifresi.Batuda banlatmak için GM e küfür edip banlatmış anlayışın kıt olduğu içinde anlamamışsın.Az önce banlatıldı o hesap =) OPS açılınca bak clanla bi ilişkisi varmı =)

Wuf'a benzemeyiz biz karıştırma =)

Big Grin sen wufun mertebesine çıkta dua et
(01-31-2010 11:28 PM)bariberto Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 11:02 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]O chara önüne gelen giriyo forumlarda var ID ve şifresi.Batuda banlatmak için GM e küfür edip banlatmış anlayışın kıt olduğu içinde anlamamışsın.Az önce banlatıldı o hesap =) OPS açılınca bak clanla bi ilişkisi varmı =)

Wuf'a benzemeyiz biz karıştırma =)

Bak güzel arkadaşım seninle öyle ya da böyle bir şekilde tanıştık.Nacizane tavsiyem ağzına WUF'u alma.Ben nasıl sizi iyi niyetle ve onca terbiyesizlik ve hataya rağmen pozitif yaklaştıysam ; karşılığında ufak da olsa nezaket beklerim.Ama dersen ki benim tarzım bu öyle ya da böyle saldırgan tavırlar içinde olurum dersen; SEN BİLİRSİN derimSmile Yeterince net olduğumu sanıyorum.Bu bir uyarı değil ama sanırım sen tarzın gereği bunu o şekilde algılayacaksın.Sadece söylemen gerekenleri söyle bu kafi fazlası senin haddini aşmak olur ki bu da beni biraz harekete geçirebilir.

Benim Tarzım böyle ve evet BEN BİLİRİM Smile Tanıştığımız gün sana söylememişmiydim bu adam hack diye ? Boşunamı küfür etmişim :heart:
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler