Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(12-20-2010 02:36 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]Birde ben dönebilsem ne kadar güzel olur yaw.Özledim sizleri valla oyuna tekrar dönenleri görünce seviniyorum ama ben daha bir süre dönemeyeceğimden ötürü sevincim yerini üzüntüye bırakıyor. Sad Canımız sağ olsunda yine bol bol oynarız. Smile

ben de özledim sana vurulmayı Big GrinBig Grin
Hoşgeldin neşemiz geri geldi Smile
eskiler oyuna geri döndüklerine pişman olurlar eski kalmak en iyisi
(12-20-2010 01:32 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]uzun bi aradan sonra oyuna yeniden başlamaya karar verdim.eskiden 256 ekran kartı;celeron m işlemci,512 mb ram ile oynuyordum.şimdi bu aleti aldım ve çok iyi performans aldım. yarından sonra çoşmaya hazırım koruyun kendinizi Big Grin

http://www.casper.com.tr/ProductDetail_c...p_116_1265

bilgisayar hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Tanımıyorum Ama İyki Yeniden Basladın Oyuna Adam Gibi Oynuyan Kişiler Lazım......
(12-20-2010 05:11 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin neşemiz geri geldi Smile

sağol dostum =))
Hoş geldin Hocam Smile Oyuna gelde biraz vurayım seni özlemişim seni vurmayı Big Grin
Hoşgeldiniz.

(12-20-2010 05:20 PM)Pirates02 Yazılan: [ -> ]Tanımıyorum Ama İyki Yeniden Basladın Oyuna Adam Gibi Oynuyan Kişiler Lazım......

Sizin gibilerde olmasa oyun çok iyi olucakta , seni oyunda OPK kullanırken gördüm bu mu senin adam gibi oynayışın
(12-20-2010 07:31 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Hoşgeldiniz.

(12-20-2010 05:20 PM)Pirates02 Yazılan: [ -> ]Tanımıyorum Ama İyki Yeniden Basladın Oyuna Adam Gibi Oynuyan Kişiler Lazım......

Sizin gibilerde olmasa oyun çok iyi olucakta , seni oyunda OPK kullanırken gördüm bu mu senin adam gibi oynayışın

yanılıosun opk kullanmıorum....
(12-20-2010 07:37 PM)Pirates02 Yazılan: [ -> ]
(12-20-2010 07:31 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Hoşgeldiniz.

yanılıosun opk kullanmıorum....

pir4t3s senin değil mi
walla güzel laptop kıskandım Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler