Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
uzun bi aradan sonra oyuna yeniden başlamaya karar verdim.eskiden 256 ekran kartı;celeron m işlemci,512 mb ram ile oynuyordum.şimdi bu aleti aldım ve çok iyi performans aldım. yarından sonra çoşmaya hazırım koruyun kendinizi Big Grin

http://www.casper.com.tr/ProductDetail_c...p_116_1265

bilgisayar hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
recep hocam notebooklar çabuk eskir. ilerleyen yıllarda verim desktoplara oranlara neredeyse 2 kat büyük bir hızla düşüyor bu sebeble mümkün mertebe en azından oyunlar için Desktop öneririm ama mesleğinide göze alırsak elbette ihtiyaçların doğrultusunda notebook derim =))

Özelliklere gelirsek zaten i7 işletim sistemi var tartışacak fazla bir şey yok =)) Lakin dediğim gibi ilerleyen yıllarda aynı özelliklerdeki bir desktop bu notebooka oranla çok daha yüksek verimli olacaktır ama genede iyi tercih =)
beğendiğine sevindim yavru kaplan =)))
Recep abi geri dönmene sevindim abi Clanımıza bekleriz.Wsktr tam senin istediğin tarza bir clan Wink
Bütün özellikleri benim pc ile aynı yanlız tek fark benimki desktop ve gayet memnunum arkada 3 oyun ve üstüne warrock açıp rahatlıkla kasmadan urban da bile oynayabiliyorum.kısacası çok güzel bir makina almışsın memnun kalacağına eminim
(12-20-2010 02:22 AM)Raplord Yazılan: [ -> ]Recep abi geri dönmene sevindim abi Clanımıza bekleriz.Wsktr tam senin istediğin tarza bir clan Wink

Sertaç abinlerle başlıyoruz kardeşim tekrar Wink sağol yine de DOST

(12-20-2010 02:27 AM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Bütün özellikleri benim pc ile aynı yanlız tek fark benimki desktop ve gayet memnunum arkada 3 oyun ve üstüne warrock açıp rahatlıkla kasmadan urban da bile oynayabiliyorum.kısacası çok güzel bir makina almışsın memnun kalacağına eminim

güzel yorumlar geliyor.Şimdi zevk almaya başlayacağım sanırım bu oyundan =)))
Öncelikle çok uzun bir aradan sonra sevgili dostlarımıza yeniden selamlar...
- Recep hocamın oyuna,aramıza tekrar dönüyor olması inanın benim için büyük mutluluk... Ancak elbette ki onunla birlikte ben,erol abi ve klanımız eski oyuncularında bir çok dost ve kardeşimiz bu vesile ile yeniden başlama kararı aldık..

Hocamın kullanacağı bilgiayara gelince ise, benim oldukça memnun kullanarak kullandığım bir bilgisayardır.. Şimdiden hayırlı olsun diyelim...!

Bu arada çaktırmayın ben sattım Wink
Mal iyi mal da laptopta warrockun ne işi var elin ayağın birbirine girer reco baba Big GrinBig Grin benim yiğenin var bi şekil bişey Big Grin
(12-20-2010 03:03 AM)death1ron Yazılan: [ -> ]Mal iyi mal da laptopta warrockun ne işi var elin ayağın birbirine girer reco baba Big GrinBig Grin benim yiğenin var bi şekil bişey Big Grin

ben senelerdir laptopta pynadım bu oyunu yunus korkma alışığım ben Big Grin
Birde ben dönebilsem ne kadar güzel olur yaw.Özledim sizleri valla oyuna tekrar dönenleri görünce seviniyorum ama ben daha bir süre dönemeyeceğimden ötürü sevincim yerini üzüntüye bırakıyor. Sad Canımız sağ olsunda yine bol bol oynarız. Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler