arkadaşlar bu afk odaları ne zaman biter ? ben artık şaşırdım ben iki bucuk senedir oynuyom pre vs cok para harcadım millet 1 ayda 62 lv oluyo bu nasıl iş bi cözüm yokmu yaw oyna giriyom cogu oda afk rom bune ya hackar desen o biçim bu oyun batıyomu kapanacakmı neden ilgilenen yok ben sıkıldım isteyen 62 lv car satılıktır famas retail li bıktımbu oyundan saygılar.
K2'de herşey gelip geçicidir. Oda biticektir ama ne zaman bilinmez.
(12-07-2010 12:37 AM)djjselami Yazılan: [ -> ]arkadaşlar bu afk odaları ne zaman biter ? ben artık şaşırdım ben iki bucuk senedir oynuyom pre vs cok para harcadım millet 1 ayda 62 lv oluyo bu nasıl iş bi cözüm yokmu yaw oyna giriyom cogu oda afk rom bune ya hackar desen o biçim bu oyun batıyomu kapanacakmı neden ilgilenen yok ben sıkıldım isteyen 62 lv car satılıktır famas retail li bıktımbu oyundan saygılar.
Kasanlar elbet banlanıyor sen takma oyununa bak oyunda level atlamak için oynuyosan zaten oynama oyundan zevk almaya bak bırak kd yi leveli oldugu gibi gitsin

Sıkma canını kardeşim birgün mutlaka herkes ektiğini biçecek sabırla bekliyoruz bizleri bilenler biliyo...
Biz dürüst insanlar boşuna oynamıyoruz. Onlar oyunu ilk ben olayım, şu kadar levelım olsun şu kadar dinarım olsun diyip oyunun asıl verdiği zekvi ve rahatlatıcı yanını tadamıyorlar. Her ne kadar yaptıklarıyla bizi opk'a teşvik ettirsellerde yaptıkları bu numaraya kanmayıp düzgün oynamaya devam etmeliyiz kimse bizi doğru ve dürüst yoldan çıkaramaz, çıkaramazda. Onların eline geçen sadece dinar ve rütbe, ama bizim öyle değil oyun zevki, kurulan samimi dostluklar ve eğlencesi var. Biz biz olup doğru yoldan yürümeye devam etmeliyiz. Unutmayın adelet her ne kadar geciksede doğrunun yanındadır.
Adalet topaldır ama gideceği yere elbet varır.
Oyun kapanmaz.
K2, bu tür sorunlarla en iyi şekilde ilgilense bile altyapı sorunu var.
Ayrıca oyuna bi' şey olduğu yok, sen onları boş verip oyununa bakıcaksın. Hackerlar yüzünden oynanmıyor diyecek olursan, bir süre premium/G1 gibi ürünler alma ve sabret. Bir süre ara verip, daha sonra tekrar alırsın.
YAW ARKADAŞLAR OPK CIKTI CIKALI BEN 58 LV LİM ADAM 45 SUAN ADAM 71 LV BEN 62 ŞU İŞE BAKIN YAW ZATEN BEN OYNUMA BAKIYOM 2 SENEDİR DÜZENLİ, PRE YÜKLERDİM G1 ALIRDIM AMA ARTIK ALMAM EN AZINDA SU YENİ PECK GELENE KADAR
KENDİ OYNUMA BAKACAM DA ESKİDEN CQC DE ÖNDEKİ ODALAR HEP NORMAL ODAYDI BİRİNE GİRMESEN BİRİNE GİRERDİN ŞİMDİ BAKIYOSUN NORBİ ADAM GİBİ 1 ODA VAR 10 ODADAN 8 AFK BUNE YAW HİÇMİ NORMAL OYNUYAN KALMADI OYUNDA

BEN ONA KIZIYOM YAW ARKADAŞ BU MİLLET BU OYUNU ZEVKİNEMİ OYNUYO YAW OLDUN 70 LV NE OLACAK DAHAMI İYİ OYNICAKSIN BEN ONU DEMEK İSTİYOM AMA NEYSE K2 GÖREVE CARIYOM .
(12-07-2010 12:37 AM)djjselami Yazılan: [ -> ]arkadaşlar bu afk odaları ne zaman biter ? ben artık şaşırdım ben iki bucuk senedir oynuyom pre vs cok para harcadım millet 1 ayda 62 lv oluyo bu nasıl iş bi cözüm yokmu yaw oyna giriyom cogu oda afk rom bune ya hackar desen o biçim bu oyun batıyomu kapanacakmı neden ilgilenen yok ben sıkıldım isteyen 62 lv car satılıktır famas retail li bıktımbu oyundan saygılar.
Selami senle çok oynadık karşılıklı Ben hudavendigar nbk clanından benim sana tavsiyem bir süre bu oyunu dondur derim sana kendini çok strese sokma
Eğer çok sıkıldıysan benim gibi yap. Bir süre mola verdim oyun düzelince tekrar başlayacam. Sinirlerinin daha fazla bozulmasını istemiyosan çözüm bu.