Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: biz boşuna oynuyoz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(12-07-2010 01:03 AM)hokkal3az Yazılan: [ -> ]
(12-07-2010 12:37 AM)djjselami Yazılan: [ -> ]arkadaşlar bu afk odaları ne zaman biter ? ben artık şaşırdım ben iki bucuk senedir oynuyom pre vs cok para harcadım millet 1 ayda 62 lv oluyo bu nasıl iş bi cözüm yokmu yaw oyna giriyom cogu oda afk rom bune ya hackar desen o biçim bu oyun batıyomu kapanacakmı neden ilgilenen yok ben sıkıldım isteyen 62 lv car satılıktır famas retail li bıktımbu oyundan saygılar.

Kasanlar elbet banlanıyor sen takma oyununa bak oyunda level atlamak için oynuyosan zaten oynama oyundan zevk almaya bak bırak kd yi leveli oldugu gibi gitsin Smile

Katılıyorum. Mesela ben yaklaşık bir yıldır aynı levelimBig Grin Zaten sürekli oynamıyorum zaman zaman giriyorum, girdiğim zamanda geniş alan oynuyorum.
(12-07-2010 01:00 AM)Berkant BİÇEN Yazılan: [ -> ]K2'de herşey gelip geçicidir. Oda biticektir ama ne zaman bilinmez.

Ewet Mutlaka Sona Ericek .
umarım yakında geçer bu durum geçiceği kesinde işte biraz geç yapıyo k2 bu işleri
Yeni mi anladın Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler