Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock opk, hack, güvenlik ve karakter gelişimi hakkında dikkat edilmesi gerekenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar herkese merhaba. PC Extra dergisi warrock'a da el atmış. Yazıda hesabınızın güvenliği hakkında güzel bilgiler ve öneriler verilirken, oyunun tanıtımı da yapılmışlar. Hack'in zararlarına değinmişler. Bu yazıyı hem oyuna yeni başlayan kullanıcılara faydalı olacağını düşündüğüm için hemde ilk mesajım olması adına sizlerle paylaşıyorum. (işin aslı şu ki bizi de haber etmişler ondan paylaşıyorum victory.gif ) Umarım faydalı olur. Polat'dan herkese sevgiler... ARTİST

http://www.pcextra.com.tr/makale/2010/12...erekenler/
Çok iyi.
Bizimle birlikte, İstanbul Team, Ottoman Empire, WarrockTR Unique Squad ve Estergon clanlarından bahsetmişler gerçekten gurur verici bir olay ARTİST
Gerçekten çok güzel bir makale olmuş
Paylaşıma sağol da sen şu kurtlar vadisi warrock un clan lideri değilmisin ? açık olmam gerekirse opk clanın lideri ? lazziya4 bombombom mematibaş ın olduğu clanın lideri ?
(12-01-2010 05:26 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Gerçekten çok güzel bir makale olmuş

Warrock ve WarrockTR Her yerde !
(12-01-2010 05:27 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Paylaşıma sağol da sen şu kurtlar vadisi warrock un clan lideri değilmisin ? açık olmam gerekirse opk clanın lideri ? lazziya4 bombombom mematibaş ın olduğu clanın lideri ?

İsim ve konum olarak evet benim. Ama özüne bakarsan bizim klanda lider diye bir şey yoktur. Genelde toplu olarak karar alıyoruz. Ama clanı Memati'nin hesabıyla kurduk. Çünkü ben yoğun çalıştığım için oyunda çok vakit geçiremiyorum. Zaten lvl'ime bakarak anlayabilirsin.

Sana şunu güvencesini veriyim ki benim olduğum yerde hack olmaz. Ben senelerdir bunun mücadelesini yapıyorum. Clanımdaki kişilerde bu konuda hassas. Biz clanımızda olan canımız ciğerimiz dediğimiz bazı kişileri bile hack kullandıkları için klandan uzaklaştırdık. Lazziya yni şimdiki adıyla serefzaza hakkında bir takım şikayetler kulağıma geldi. Bu arada mematinin hesabıyla da giriş yapan lazziyadır. Benim clanımda ve benim olduğum odada hack olmaz. Lazziya için gerekeni en kısa zamanda yapıp buradan duyururuz merak etmeyin arkadaşlar.

Bu aralar yine işlerimden dolayı giremiyorum oyuna ama en kısa zamanda eskisi gibi vakit ayırabilicem. Şikayetleriniz olursa bizzat bana haber verebilirsiniz. Gereğini yaparım...beyfendi
Alıntı:İstanbul Team clanındaki isimlerden bazıları ise İstanbulTC, KadıköyTC, BakırköyTC gibi semt isimlerinden oluşuyor.

Madem bu oyunla bu kadar iç içeler neden bu salak heriflerin isimlerini yazmışlar anlamış değilim. Adamlar OPK'nın kralı.
(12-01-2010 05:47 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]
Alıntı:İstanbul Team clanındaki isimlerden bazıları ise İstanbulTC, KadıköyTC, BakırköyTC gibi semt isimlerinden oluşuyor.

Madem bu oyunla bu kadar iç içeler neden bu salak heriflerin isimlerini yazmışlar anlamış değilim. Adamlar OPK'nın kralı.

ben bu makaleyi hazırlayanın oyunla iç içe olduğunu sanmıyorum. Baksana estergonlardan bahsetmiş. Estergonlar uçalı çok oldu diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin ama bildiğim kadarıyla öyle. hem ona bakarsan estergonlarda wall hackin kralıydı. iç içe olan birisi bu clanın ismini vermezdi bence hele opk'nın ve hack'in zararlarını anlatırken Smile

İstanbul Team'deki çocukları tanırım. Bir kaçtanesini de severim. OPK kullandıklarını görmedim açıkcası. Gerçi uzun zamandır oyuna girmiyorum Smile siz daha iyi bilirsiniz.
Yazıda teknik hatalar mevcut vede yazan tarafta oyunu oynayan bir kişi bariz olarak ortada vede muhtemelen orada yazan clanlardan birisi vede kötü bir paylaşım olmuş. Oradaki Wall Hack SS'ini koyduktan sonra yazıyı okuyan adam gider hacki gayet güzel indirir Hacke teşfik edilmiş istenilmeden.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler