Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock opk, hack, güvenlik ve karakter gelişimi hakkında dikkat edilmesi gerekenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(12-01-2010 05:58 PM)Polat Alemdar Yazılan: [ -> ]
(12-01-2010 05:47 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]
Alıntı:İstanbul Team clanındaki isimlerden bazıları ise İstanbulTC, KadıköyTC, BakırköyTC gibi semt isimlerinden oluşuyor.

Madem bu oyunla bu kadar iç içeler neden bu salak heriflerin isimlerini yazmışlar anlamış değilim. Adamlar OPK'nın kralı.

ben bu makaleyi hazırlayanın oyunla iç içe olduğunu sanmıyorum. Baksana estergonlardan bahsetmiş. Estergonlar uçalı çok oldu diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin ama bildiğim kadarıyla öyle. hem ona bakarsan estergonlarda wall hackin kralıydı. iç içe olan birisi bu clanın ismini vermezdi bence hele opk'nın ve hack'in zararlarını anlatırken Smile

İstanbul Team'deki çocukları tanırım. Bir kaçtanesini de severim. OPK kullandıklarını görmedim açıkcası. Gerçi uzun zamandır oyuna girmiyorum Smile siz daha iyi bilirsiniz.

Demek ki iyi tanımamışsın oradaki çocukları.
Alıntı:İstanbul Team clanındaki isimlerden bazıları ise İstanbulTC, KadıköyTC, BakırköyTC gibi semt isimlerinden oluşuyor.

Madem bu oyunla bu kadar iç içeler neden bu salak heriflerin isimlerini yazmışlar anlamış değilim. Adamlar OPK'nın kralı.

Yazı zaten bana hacke teşvik ama amaçlı yazılmış gibi geldi.

Hackın kurulumu ve kullanımı anlatılmış.

Yahu madem klanlardan bahsedeceksin gir bir bak Warrock forumlarına, en iyi klanlar hangileri? Hangi klanlar dürüst bir şekilde oynuyor?
(12-01-2010 06:00 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Oradaki Wall Hack SS'ini koyduktan sonra yazıyı okuyan adam gider hacki gayet güzel indirir Hacke teşfik edilmiş istenilmeden.

Yazıdan alıntı;
Warrock hack yasak ama çok işe yarıyor…

Daha ne olsun yanim045.gif

Not: Teşfik değil teşvik beyfendi
(12-01-2010 06:00 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Yazıda teknik hatalar mevcut vede yazan tarafta oyunu oynayan bir kişi bariz olarak ortada vede muhtemelen orada yazan clanlardan birisi vede kötü bir paylaşım olmuş. Oradaki Wall Hack SS'ini koyduktan sonra yazıyı okuyan adam gider hacki gayet güzel indirir Hacke teşfik edilmiş istenilmeden.

Teknik hatadan neyi kasdettin bilmiyorum. Oradaki klanlardan birinin payı var mı onu bilmiyorum ama sanmıyorum da. Oyunu bilmeyenler için iyi bir makale olduğunu düşünüyorum. bilene zaten basit geliyor. Sana katıldığım tek şey gerçekten istenilmeden hacke teşvik edilmiş. bende "opk nasıl temin edilir" yazısında allah allah demiştim. Ama pc extra dergisini bilirim adamlar herşeyin en detaylısını anlatıyor. iphone 4 ve Jailbreak yazılarını hep takip ederim. illegal yöntemleri de anlatırlar okurlarına. adamlar ne bilsin birisinin hack ismine bakarak gidip indireceğini Smile gerçi warrock hack diyince 50 tane site çıkıyo google da. çok önemli bi kusur olduğunu düşünmüyorum.
(12-01-2010 06:05 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]

Yazı zaten bana hacke teşvik ama amaçlı yazılmış gibi geldi.

Hackın kurulumu ve kullanımı anlatılmış.

Yahu madem klanlardan bahsedeceksin gir bir bak Warrock forumlarına, en iyi klanlar hangileri? Hangi klanlar dürüst bir şekilde oynuyor?
(12-01-2010 06:00 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Oradaki Wall Hack SS'ini koyduktan sonra yazıyı okuyan adam gider hacki gayet güzel indirir Hacke teşfik edilmiş istenilmeden.

Yazıdan alıntı;
Warrock hack yasak ama çok işe yarıyor…

Daha ne olsun yanim045.gif

Not: Teşfik değil teşvik beyfendi

kesinlikle katılıyorum DOST
Fıstık gibi konu olmuş güzel paylaşım.

Bu arada hacklerin ailelerine burdan selamlar Smile

+1 .

İlk dikkatimi bu çekti . Daha güzel oyuncuların bulunduğu clanları örnek vermek yerine bu yüzsüz clanı vermesi gözümden kaçmadı değil .
Örnek verdiği clanların yani arkadaşın yazdığı clanların 3 ü opk clan zaten bu yazıyı çıkaranda onların içinden biridir veya bir şekilde alakası vardır
(12-01-2010 06:50 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Örnek verdiği clanların yani arkadaşın yazdığı clanların 3 ü opk clan zaten bu yazıyı çıkaranda onların içinden biridir veya bir şekilde alakası vardır

+100
(12-01-2010 06:50 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Örnek verdiği clanların yani arkadaşın yazdığı clanların 3 ü opk clan zaten bu yazıyı çıkaranda onların içinden biridir veya bir şekilde alakası vardır

"Örnek verdiği clanların yani arkadaşın yazdığı clanlar" dan kastın ne? Bu yazıyı benim yazdığımı mı düşünüyorsun? Eğer öyle düşünüyorsan pc extra'ya yaptığım yorumu oku anlarsın...

Beni bağlamıyo pc extra filan. ben burda onlarıda savunmuyorum. sadece bir anda böyle bir yazı görünce hem şaşırdım hemde gurur duydum. bu siteyede yeni üye oldum ve paylaşmak istedim. ne de olsa basında yer almak gurur verici bir olay Smile

Ayrıca diğer clanlarda beni kesinlikle bağlamıyor. ben kendi clanıma bakarım. biz bir clan kurduk isimler oluşturduk. buda dikkat çekmiş. bizim için sevindirici bir olay. diğer clanlar umrumda değil...

ama "bu yazıyı çıkaranda onların içinden biridir veya bir şekilde alakası vardır" olayına katılıyorum. Estergonların bu yazıda ne işi var ?
(12-01-2010 05:27 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Paylaşıma sağol da sen şu kurtlar vadisi warrock un clan lideri değilmisin ? açık olmam gerekirse opk clanın lideri ? lazziya4 bombombom mematibaş ın olduğu clanın lideri ?

+ 1
Güzel Makale ..Big Grin
Hack konusunda daha az bilgi verebilirlermiş. Biraz teşvik olmuş.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler