Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tanıdığınız en iyi playerler?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(11-28-2010 01:05 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Yazdığın nicklerin hiç birini tanımıyorum.

bende Big Grin

ama hepsini çok iyi oynayan birini tanıyorum admylmz
(11-28-2010 09:59 AM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Benim Listem.

BG=Damdagezen

Sniper=B1gturk

Medic=Mvpc0ach

Assoult=Allgoes,Fredy505

Hepsini oynayan=Trwarrior

Lol.

B1gturk,allgoes'i tanıyorum cidden çok iyi oyuncular.Damdagezen'i bilemem ama.Onun haricindeki kişilerin eline rahat verebilecek 7-8 kişi sayabilirim.Sabit fikirlerden kurtulun artık..
Nerde O Pro Oyuncular (: Tongue
(11-28-2010 04:04 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]yalnız orada bir adamı tanımanız lazım oda damdagezen =)))) Bu oyunu eskiden beri oynayıp battle'a giren kişiler onu tanımalı. Adı sanırım Özden'di ama tam hatırlamıyorum. Uçağı gerçekten iyi kullanır. Hoş bunca yıldır topu topu 5 kez aynı odada oynamışızdır belki ama genede iyi vede çok eski oyuncudur.

Özden Nasif victory.gif
söylediklerinin hiçbirisini tanımıyorum ^_^ champtr vardı sniper.. Smile
Birtek damdagezeni tanırım battleda diğerlerini bilmiyorum. Bu liste bizimde adımız olması gerek Tongue Big GrinBig Grin
(11-28-2010 12:42 AM)CETLeader~ReBeLSouL Yazılan: [ -> ]Her sartta benim clanimin playerlari (: Tongue

DoğruTongue
Öncelikle berat kardeşime cok teşekkür ediyorum o listeye beni neden yazdıgınıda biliyorum fakat berat kardeşim coğu kişinin de dediği gibi benden katkat iyi ve eskiler var o listede cogunun adının yazılması gerekiyordu
Benim Listemde:
BG:binlagger1 di galiba nicki unuttum ismini
Medic:Mvpc0ach
Sniper:B1gturk
Assoult:l3ombastic ; dikkat ettim kimsenin listesinde yok ama şu oyunda belkide refleksleri kuvvetli olan tek player.
Hepsinde:TrWarrior
(11-28-2010 09:26 PM)sintexx31 Yazılan: [ -> ]Öncelikle berat kardeşime cok teşekkür ediyorum

Np canım Big Grin
(11-28-2010 12:58 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]
(11-28-2010 01:05 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Yazdığın nicklerin hiç birini tanımıyorum.

bende Big Grin

ama hepsini çok iyi oynayan birini tanıyorum admylmz

Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler