onun tanıyabildiği ve kendince değerlendirdiği playerlar saydıklarıymış . sizin bildikleriniz var ise söyleyin belki deriz ki evet bu ondan daha iyi oynuyor.

Allgoes ve kutadgu. Üstlerine tanımam.
yalnız orada bir adamı tanımanız lazım oda damdagezen =)))) Bu oyunu eskiden beri oynayıp battle'a giren kişiler onu tanımalı. Adı sanırım Özden'di ama tam hatırlamıyorum. Uçağı gerçekten iyi kullanır. Hoş bunca yıldır topu topu 5 kez aynı odada oynamışızdır belki ama genede iyi vede çok eski oyuncudur.
(11-28-2010 04:04 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]yalnız orada bir adamı tanımanız lazım oda damdagezen =)))) Bu oyunu eskiden beri oynayıp battle'a giren kişiler onu tanımalı. Adı sanırım Özden'di ama tam hatırlamıyorum. Uçağı gerçekten iyi kullanır. Hoş bunca yıldır topu topu 5 kez aynı odada oynamışızdır belki ama genede iyi vede çok eski oyuncudur.
Haklısın Turgay, damdagezenden daha iyi Conturas oynayan görmedim henüz.
(11-28-2010 04:04 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]yalnız orada bir adamı tanımanız lazım oda damdagezen =)))) Bu oyunu eskiden beri oynayıp battle'a giren kişiler onu tanımalı. Adı sanırım Özden'di ama tam hatırlamıyorum. Uçağı gerçekten iyi kullanır. Hoş bunca yıldır topu topu 5 kez aynı odada oynamışızdır belki ama genede iyi vede çok eski oyuncudur.
airbus123 da fenaydı.
bu nicklerin 1 tanesini bile tanımıom (:
Benim Listem.
BG=Damdagezen
Sniper=B1gturk
Medic=Mvpc0ach
Assoult=Allgoes,Fredy505
Hepsini oynayan=Trwarrior

Güzel Tespit Eline Sağlık
(11-28-2010 09:59 AM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Benim Listem.
BG=Damdagezen
Sniper=B1gturk
Medic=Mvpc0ach
Assoult=Allgoes,Fredy505
Bg'yi Bilmem Allgoes'ide Pek Tanımıyorum .. Diğerlerine Takılabilirim ..
Bir Asolt Oyuncusu Vardı Gerçekten Oda İyiydi

(11-28-2010 09:59 AM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Benim Listem.
BG=Damdagezen
Sniper=B1gturk
Medic=Mvpc0ach
Assoult=Allgoes,Fredy505
birini tnaımıyorum gerisine katılıyorum daha iyileri vardı ama adları aklıma gelmedi