Şuanda nerdeyse hacksiz oda yok.Küfretmeyen insan yok.Bunlar nasıl insan ya ? Hadi normal günde yapıyorsunuz, mübarek günde yapmayın bari ya.
Hiçmi Allah korkuları yok bu insanların ?
kardeşim kendini pro sanan varlıklar bile hack güven sıfır ben ve takımım tw vermeye hazırız her zaman.Şuan için alıncak en güzel yöntemlerden biri bu konuda kontrol etmek için tw yüklenmesidir.forum sitelerindeki clan elemanların isimleri ve istenildiği zaman yetkili kişiler tarafından aranılması gerekir biz öle yapıyoruz.
(11-16-2010 11:20 PM)Raplord Yazılan: [ -> ]kardeşim kendini pro sanan varlıklar bile hack güven sıfır ben ve takımım tw vermeye hazırız her zaman.Şuan için alıncak en güzel yöntemlerden biri bu konuda kontrol etmek için tw yüklenmesidir.forum sitelerindeki clan elemanların isimleri ve istenildiği zaman yetkili kişiler tarafından aranılması gerekir biz öle yapıyoruz.
Herzaman birliktemi oynıyıcaz oyunun normal gidişatı için söylemiş ve dogru demiş

Kendi görüşümü söylüyorum ; bu warrock denen oyuna hiç bir zaman hackerlar konusunda yada başka bir iyileştirme anlamında çözüm bulunmayacak. ben bu oyunu 2-3 yıldır oynuyordum düzenli pre falan alıyordum fakat bir gün hackerlardan bıkarak dedim kardeşim bu ne böyle ya pach atılıyor oyunu 1-2 hafta anca adam akıllı oynuyoruz daha sonra yine heryer hack doluyor... bu sürekli böyle oldu bu warrock denen oyunda o yüzden ben artık bu saçma oyunu oynamıyorum. bu oyunu oynayan kişiler bu hack çilesini çekmeye ve yetkililerden yardım alamamaya mahkümlar...
Adamlar Ws Yapıyoruz .. Tw İstedik , İndiriyoruz Diyorlar .. Bekleriz Dedik

Odadan Atıldık

Her Odada Uçan En Az 2 Kişi Varken 4 Kişi Wh

Oyundan zevk alamıyorum . Hadi hackı yaptı , ne zevk aldı . Pro mu oldu ? Bu yüzden bi başladı oyuna . Bunu anlayamıyorum . Bunca kişi para veriyor bu oyuna bunca kişinin hakkına giriyorlar .
Küfür saten engellenemez birşey . Kişilikle alakalı . 07-14 Yaş aralığı fazla olduğu için henüz bilinci tam oturmamış kişilerin bize olgunlukla yaklaşması beklenemez .
Oyun nereye gidiyor ? Oyunu oyun için oynuyorum . Başka birşey için değil .
(11-16-2010 11:36 PM)PoLeMicK Yazılan: [ -> ]Oyundan zevk alamıyorum . Hadi hackı yaptı , ne zevk aldı . Pro mu oldu ? Bu yüzden bi başladı oyuna . Bunu anlayamıyorum . Bunca kişi para veriyor bu oyuna bunca kişinin hakkına giriyorlar .
Küfür saten engellenemez birşey . Kişilikle alakalı . 07-14 Yaş aralığı fazla olduğu için henüz bilinci tam oturmamış kişilerin bize olgunlukla yaklaşması beklenemez .
Oyun nereye gidiyor ? Oyunu oyun için oynuyorum . Başka birşey için değil .
Bunu 7-14 Yaş İle Kısıtlayamayız

Bugün Oyunda 20 Yaşında İnsanlar
Havada Uçmasa Bile Opk İle Yada Wh İle Oynuyorlar

CQC DE OLUYOR BUNLAR URBAN/BG DE 10 GÜNDE 1 KEZ RASTLANIR BOLE SEYLERE CÜNKÜ ARACLAR VAR FAZLA İS YAPAMIYOLAR

AMA SU ARALAR BG DEDE ARTMAYA BASLADI GÜNDE 2 3 KEZ GÖRMEYE BASLADIM :/
TW vermeyen herkese hack derseniz ohooo...
Benden TW isteyenlere ben hiçbir zaman TW vermem, istediklerini diyebilirler.