Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun cıvığı çıkmıştır..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Haklısın !!
millet zevk almıyor level kasıyor
Bunlar yüzünden 2 haftadır oyuna girmek istemiyor canım Ss.gif
Herifler afedersiniz bir b*k olduklarını sanıyor hacki açınca.Kendilerince kendilerini kral ilan ediyorlar.Kimin pro olduğunu anlamak çok zor artık.Bu oyun adamı dinden imandan çıkartır gerçekten,öylesine lanet bir oyun Smile
O yüzden sadece tanıdıklarımla oynuyorum.
Bu konuşmalar boşa. Bildim bileli konuşulur bunlar ama ne bir ilerleme var ne de bir uğraş. Bu oyunu bu şekilde kabul eden oynamaya devam eder etmeyende bırakır. Yapıcak pek de birşey yok.
Knight Online'nı bir gün kosperlara olan kızgınlığım anında Carnac serverın ilk dv+9'nu yanacagını bile bile 10 atarak ve kalan itemleri o an pazarda anında cok ucuza satarak şuursuzca item alıp basarak ve alayını yakarak isyan bayrağımı çekip bırakmıştım. Warrock dedim KO'ya göre maddi acıdan ucuz oyun dedim hile daha azdır hile yapanı odadan atarız dedim ama anlaşılan oyundan zevk almadıktan sonra kendini bilmez bazı adam kılığına bürünmüş insan'larla uğraştık tan sonra wh olupta yalan atanlar tereyağ gibi üste çıkanlar olduktan sonra benim için warrock'ta şu an hasta yatağında yatmak durumunda ya iyileşecek yada yakında Allah Rahmet Eylesin diyecem...
O zaman warrocktr odası açıyoruz sadece forumdakiler girsin Wink saçma ama napalım ):
Kimse kimseye TV vermek zorunda değil , bi'kaç yetkili ve güvendiğim kişiler haricinde bilgisayarıma kimseyi sokmam.
Beni Admin Yapsalar 7/24 onliine olurm tüm hacleri banlarim ama bu adminler girior anca oyun oynamak için bi kronos war adam akıllı oda pek fasla girdiği yok
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler