Selamlar,
Arkadaşlar bana 'savaş, aksiyon ve dram' içeren oyunlar önermenizi istiyorum.
Yalnız önereceğiniz oyun 'Call of Duty, Battlefield, Medal of Honor' serilerinden olmasın, zirâ o oyunların tüm serilerini oynadım. (2010 yılı içinde çıkan.)
Call of Duty: Black Ops oyununu dâhi önermeyin, var.
Yani böyle Call of Duty'e benzesin, Medal of Honor gibi olsun, Battlefield gibi zorlasın. Bu oyunların yerini aratmazsa sevinirim.
İyi günler.
Saydıklarından daha iyi bir oyun yok

Farklı birşeyler istiyorsan Warrock'un geniş alanı oldukça güzel

Wolfenstein, Quake 2 - Quake 4, Doom 3, Gears of War, Painkiller, Crysis, Bioshock bu oyunları tavsiye edebilirim. Quake 4 ü oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim çok güzel bir oyun. quake 2 de eski bir oyundur fakat zevkli ve güzeldir.
Devil May Cry , Solid Snake(metal Gear solid) 2 si serileri yeterli olur

İstediklerin arasında değil ama Gta 4 ü dene

Bilgisayarının sistem özellikleri güzelse rahatca oynarsın.
(11-11-2010 02:34 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Wolfenstein, Quake 2 - Quake 4, Doom 3, Gears of War, Painkiller, Crysis, Bioshock bu oyunları tavsiye edebilirim. Quake 4 ü oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim çok güzel bir oyun. quake 2 de eski bir oyundur fakat zevkli ve güzeldir.
Wolfenstein'i bitirdim.
Crysis serilerini oynadım.
Bioshock güzel oyun diyorlar, deneyeceğim.
Quake 4 merak konusu cidden, deneyeceğim.
(11-11-2010 02:43 PM)lloqueysll Yazılan: [ -> ]Devil May Cry , Solid Snake(metal Gear solid) 2 si serileri yeterli olur
Devil May Cry bitirdim, Solid Snake beğenmedim.
(11-11-2010 02:44 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]İstediklerin arasında değil ama Gta 4 ü dene 
GTA IV oynadım.
(11-11-2010 02:48 PM)Volkan Yazılan: [ -> ] (11-11-2010 02:34 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Wolfenstein, Quake 2 - Quake 4, Doom 3, Gears of War, Painkiller, Crysis, Bioshock bu oyunları tavsiye edebilirim. Quake 4 ü oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim çok güzel bir oyun. quake 2 de eski bir oyundur fakat zevkli ve güzeldir.
Wolfenstein'i bitirdim.
Crysis serilerini oynadım.
Bioshock güzel oyun diyorlar, deneyeceğim.
Quake 4 merak konusu cidden, deneyeceğim.
(11-11-2010 02:43 PM)lloqueysll Yazılan: [ -> ]Devil May Cry , Solid Snake(metal Gear solid) 2 si serileri yeterli olur
Devil May Cry bitirdim, Solid Snake beğenmedim.
(11-11-2010 02:44 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]İstediklerin arasında değil ama Gta 4 ü dene 
GTA IV oynadım.
Bioshock 1 ve 2'yi oynamalısın. Ama normal modda bile zor olduğundan sıkabilir. Darlandığın zaman easy yap.
Ayrıca eğer illa da FPS demiyosan Dead Space de oynayabilirsin.
Quake 4'ün hiç iyi bir tarafı yok yani 1-2 oynamadıysan birşey ifade etmez ve sıkıcı gelir.
Görüntüleri de o kadar iyi değil ve Half Life özentiliği de yok değil. :=)
Sölediklerin Güzel oyun kardeşim devam et onlara
Battlefield Play4Free bekle bence