Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun önerileriniz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(11-11-2010 03:11 PM)0nerussher Yazılan: [ -> ]Sölediklerin Güzel oyun kardeşim devam et onlara

Big GrinBig GrinBig Grin Doğru
Oyun kalmadıSmile Dediklerin en iyi oyunlar
(11-11-2010 03:10 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(11-11-2010 02:53 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]
(11-11-2010 02:48 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(11-11-2010 02:34 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Wolfenstein, Quake 2 - Quake 4, Doom 3, Gears of War, Painkiller, Crysis, Bioshock bu oyunları tavsiye edebilirim. Quake 4 ü oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim çok güzel bir oyun. quake 2 de eski bir oyundur fakat zevkli ve güzeldir.

Wolfenstein'i bitirdim.
Crysis serilerini oynadım.
Bioshock güzel oyun diyorlar, deneyeceğim.
Quake 4 merak konusu cidden, deneyeceğim.

(11-11-2010 02:43 PM)lloqueysll Yazılan: [ -> ]Devil May Cry , Solid Snake(metal Gear solid) 2 si serileri yeterli olurvictory.gif

Devil May Cry bitirdim, Solid Snake beğenmedim.

(11-11-2010 02:44 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ]İstediklerin arasında değil ama Gta 4 ü dene Wink
Bilgisayarının sistem özellikleri güzelse rahatca oynarsın.

GTA IV oynadım.

Bioshock 1 ve 2'yi oynamalısın. Ama normal modda bile zor olduğundan sıkabilir. Darlandığın zaman easy yap. Smile

Ayrıca eğer illa da FPS demiyosan Dead Space de oynayabilirsin.

Quake 4'ün hiç iyi bir tarafı yok yani 1-2 oynamadıysan birşey ifade etmez ve sıkıcı gelir.

Görüntüleri de o kadar iyi değil ve Half Life özentiliği de yok değil. :=)

Dead Space'i bitirdim.

Dead Space 2 var. Smile
good of war 3 eğer pc sağlamsa rahat rahat oynarsın bide assain creat ( böleydi galiba ) dene bi bak DOST
God Of War 3 - Assasin's Creed demek istedi Tongue
(11-11-2010 03:47 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]God Of War 3 - Assasin's Creed demek istedi Tongue

Hehe. Big Grin
Shank bu oyunu oynamalısın Smile

Ben bi' yerde takıldım kaldım o yüzden bıraktım ama oynamalısın Smile
(11-11-2010 04:46 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Shank bu oyunu oynamalısın Smile

Ben bi' yerde takıldım kaldım o yüzden bıraktım ama oynamalısın Smile

Bu oyun sadece oynadığım oyunlara alternatif olabilir. Aslında çalışıyorum da, sadece pazar günleri oynayabileceğim bir oyun arıyorum. Smile
arkadaşında dediği gibi Crysis oynamanı tavsiye ederim

nisanci367 ?
Tomb Raider serisinin 5'den itibaren tüm oyunlarını oynamanı tavsiye ederim Smile Ben bitirdim yenisini bekliyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler