Bir çok önemli gün için özel logo tasarlayan Google, nedense Atatürk'ü hep ıskalıyor.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve ünlü Türk Matematikçi Cahit Arf için özel logo tasarlayan Google, nedeni bilinmez (!) bir şekilde Atatük ile ilgili özel günleri es geçiyor.
Atatürk'ün doğumgünü kabul edilen 19 Mayıslar'da kılını kıpırdatmayan Google, bu bugün de aynısını yaptı.
Atatürk'ün hayata veda ettiği 10 Kasım'ı da atlayan (!) Google'ın sayfanın altına bir gül koyduğu dikkat çekti.
Gülün anlamı ise henüz bilinmiyor.
ASKERHABER / HABER MERKEZİ
http://www.askerhaber.com/haber/2142/goo...niyor.html
Onların logosuna mı kaldık ya. Yinede yapmamaları üzücü . Farklı bi arama motoru bulalım

Hain google
(11-10-2010 03:06 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Onların logosuna mı kaldık ya.
Sende haklısın, daha Wtr bile bir logo yapmamışken yabancı bir siteden beklemek biraz saçma oldu...
Buri dogru haklisin, bunu bizler forumda konu acarak yapiyoruz.
Konuyla ilgili ; Google olum yildonumlerinde kisilerin resimlerini kullanmiyor fakat eger o karanfilin uzerinde mouseunuz ile beklerseniz neden o karanfilin orada oldugunu gorursunuz.
Eger google'i anlamak istiyorsaniz onun icinde yasamaniz gerekir.
Yani Legendo bugun bunu yapan baska bir arama motoru yok
Hepimiz Ata'mizi saygiyla aniyoruz.
Iyi gunler.
Sayın kaantopal;
Google'daki olayı bende dikkat etmemiştim, teşekkür ederim.
(11-10-2010 03:28 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Konuyla ilgili ; Google olum yildonumlerinde kisilerin resimlerini kullanmiyor fakat eger o karanfilin uzerinde mouseunuz ile beklerseniz neden o karanfilin orada oldugunu gorursunuz.
Evet buna dikkat etmiştim. Google herşeyi unutur Atatürk'ü unutmaz..

Adamların günahlarını almayın.

Ama legendo'ya katıldığım nokta Atatürk için daha anlamlı birşey koyabilirlermiş.
Respectful o zaman bize simdi karanfilin ne anlama geldigini arastirip bizimle paylasir misin ?
Bulunduğu ortama göre anlamı sürekli değişmektedir. Kırmızı Karanfil, “sevgi ve kalbimi kırdın” anlamına da gelmektedir. Kırmızı karanfilin çokluğu iki anlamın bütünlüğünü de bir araya getirmektedir. Biliyorsunuz cenaze çelenklerde kırmızı karanfilin çok olması ise, “seni çok seviyorum ama bu dünyadan gitmeyle kalbimi çok kırdın.
Tamam haksızım.

(11-10-2010 03:52 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Tamam haksızım. 
Haksız olduğunu düşünmüyorum. Daha belirgin bir logo hazırlasalar daha hoş olurdu.
Wtr'de bir logo hazırlanması gerekirdi. Sadece konu açılması yeterli değildir ki onu da üyeler(rayligh) açtı, yönetim değil.