11-10-2010, 04:47 PM
11-10-2010, 04:52 PM
(11-10-2010 04:01 PM)BuRi Yazılan: [ -> ](11-10-2010 03:52 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Tamam haksızım.
Haksız olduğunu düşünmüyorum. Daha belirgin bir logo hazırlasalar daha hoş olurdu.
Wtr'de bir logo hazırlanması gerekirdi. Sadece konu açılması yeterli değildir ki onu da üyeler(rayligh) açtı, yönetim değil.
Haklısın Burhan,
Fakat biliyorsun ki WTR Yönetim ekibinde bulunan arkadaşlarımızın birçoğu öğrenci olduğundan ve şu anda bir proje üzerine aşırı derecede yoğunlaştığımızdan böyle bir inceliği düşünemedik.
Bu düşüncesizliğimizden dolayı Forum kullanıcılarına üzgün olduğumuzu belirtir ve bundan sonraki özel günlerimizde daha dikkatli olacağımızı belirtmek isterim.
Uyarın ve sağ duyululuğun için teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Kaan Topal
11-10-2010, 05:25 PM
(11-10-2010 04:01 PM)BuRi Yazılan: [ -> ](11-10-2010 03:52 PM)r3sp3ctful Yazılan: [ -> ]Tamam haksızım.
Haksız olduğunu düşünmüyorum. Daha belirgin bir logo hazırlasalar daha hoş olurdu.
Wtr'de bir logo hazırlanması gerekirdi. Sadece konu açılması yeterli değildir ki onu da üyeler(rayligh) açtı, yönetim değil.
Açıkcası logodan başlayayım dün akşam benim aklıma geldi bir şey yapılsınmı diye ama vazgeçtim. Atatürk'çülük öyle sağa sola 2 tane resim koyup ben Atatürk'çüyüm demek değildir. Atatürk'ün ilke ve ınkılaplarını yaşatmaktır vede onları hedef saymaktır.
Oraya bir tane Atatürk ile ilgili güzel bir tane resim veya banner koyarız ama ben ertesi gün onun oradan silineceğini bildiğim için koymak istemedim.
Facebook'ta bir çok arkadaşımız tanıdık tanımadık 29 ekimde avatarlarını Atatürk yaptı vede çok güzel bir şey. Yarısından fazlası 30 ekimde avatar resmini değiştirdi. Yarın o resimi logoyu yada banner ne ise kaldırmak benim hiç hoşuma gitmiyor açıkcası ama her türlü özel günün logosunuda forumda bulunduramayız.
Bu sebeblerden ötürü ben bu tip bir girişimde bulunmadım. Dediğim gibi foruma bir tane logo koyunca "atatürkçü" koymayınca "vatan haini" olunmuyor.
Yazıya gelirsek açıkcası bunuda düşündüm ama ben Rayligh Harun abinin zaten bir konu açacağını adım gibi iyi biliyordum vede onun yazdığı bu tip yazılar benim yazacağımdan daha anlam yüklü vede güzel olacağına inandığım için bu tip bir paylaşımda ben bulunmadım.
Yönetim ekibi bile konu açmıyor demişsin ama ortadaki konu yönetim ekibinden öte bir konu. Bahsettiğimiz kişi Atatürk yani bunun yönetim ekibiyle veya üyelerle bir alakası. Atatürk hepimizin Atatürk'ü yönetim ekibinin değil.
Açıkcası benden önce bazı olaylar olmuş onlarla ilgili bir bilgim olmadğı için yorum yapmaktanda kaçınıyorum
11-10-2010, 05:35 PM
Kaan Topal ve Turgay Emek'e açıklamaları için teşekkür ederim.
11-10-2010, 05:51 PM
Atatürk kendisine 'ATA' denilmesinden hiç hoşlanmazdı.
Bunu biliyormusun?
Ayrıca bu konu için yorum yapmayacağım, şahsen bir KEMALİST'im ve gidipte ATATÜRK'ün resmini oraya/buraya koymam. Kalbimde yaşatır, ilkeleri yolunda ilerlerim.
bkz. Kırmızı karanfil 'sevgi ve üzüntü' anlamına gelir.
Bunu biliyormusun?

Ayrıca bu konu için yorum yapmayacağım, şahsen bir KEMALİST'im ve gidipte ATATÜRK'ün resmini oraya/buraya koymam. Kalbimde yaşatır, ilkeleri yolunda ilerlerim.
11-10-2010, 06:02 PM
İşler kızışıyor

11-10-2010, 06:10 PM
(11-10-2010 05:51 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Atatürk kendisine 'ATA' denilmesinden hiç hoşlanmazdı.
Bunu biliyormusun?
"Kemalist" kelimesi ile ilgili Atatürk'ün düşünceleri hakkında bir bilgin yok sanırım.
Haberin başlığını eleştirmek istiyorsan http://www.askerhaber.com adresine girebilirsin. Çünkü haberin kaynağı orası ve oradan olduğu gibi alıntı yaparak paylaştım. Zaten yanlış bir haber çıktı.
11-14-2010, 02:09 AM
(11-10-2010 05:51 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Atatürk kendisine 'ATA' denilmesinden hiç hoşlanmazdı.
Bunu biliyormusun?
WarrockTR'de Milli birlik ve beraberliğimize yönelik böylesine 'açık ve düstursuz' anlayışlara yer verilmemeliydi.
Büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.
12-26-2010, 08:26 PM
bu yıl unutmadılar
12-26-2010, 09:03 PM
Arkadaşlar Atatürke (Atamıza) saygı duyuyoruz ATA veya kemalist tartışmalarına girmek gereksizdir. Googlenin avatarında Atatürk ün resmi olan bir harfde vardı zamanında , her özel günümüzde googleden bir logo beklemek ne denli samimi olur oda tartışılır. Ve son olarak kırmızı karanfil bence çok anlamlı koca koca resimlerle, logolarla Atatürkü anmaktansa böyle ince bir detay çok daha anlamlı...