Merhabalar Bügün sabah hesabıma girdigğimde 45lvl % 50 küsürdü az önce hesabıma girdiğimdede 1 lvl % 0 dı ıtemelr aynı ama 1 lvl olmusum bu nasıl bir iştir napıcam yol gosterin bana
afk odalarında kasıyosan lwl düşmüşsündür
Powerlevel yapmışsındır.Ya da senden haberli veya habersiz olarak bir başkası yapmıştır.Durduk yere 1lvl a düşmez char anlayacağın.
powerlevel ertmedım 1 hfta once 32 ıdım car 45 oldu 1 vll e dustu
powerlevelden anlamam sdece opk dekı adamalr ıvurdum ordanda attılar xS
1 haftada 7 lvl günde 1 lvl yapar? Oynayarak günde 1 lvl alabileceğini sanmıyorum.
Power lvl yapmadım diyorsun bence yapmışsın. 1 lvl e düşmen normal.
Bidakine powerlvl yapmazsın artık

powerlevel ne bıraz acarmısın
Arkadaşım Senin Afk odasından çıktığını görmedim ben şahsen kendin ettin kendin buldun Sonra gelip burda ağlanıyorsunuz Durduk yere kimseyi level düşürmüyorlar 32 den 45 demişsin zaten 13 level bir haftada illegal kasmadan olmasına imkan yok. uygulanan cezaya neden anlam veremiyorsun ?
Ben eurapede ffa ya girdim.normal olarak oynuyordum sonra çıktım lobiye salak gibi "i am turkish yazdım.kapattım oyunu yarım saat sonra açtım 1 lvl olmuşum.lanet olsun adminlere.