(10-31-2010 06:30 PM)Axi0n-Can Yazılan: [ -> ]Arkadaşım Senin Afk odasından çıktığını görmedim ben şahsen kendin ettin kendin buldun Sonra gelip burda ağlanıyorsunuz Durduk yere kimseyi level düşürmüyorlar 32 den 45 demişsin zaten 13 level bir haftada illegal kasmadan olmasına imkan yok. uygulanan cezaya neden anlam veremiyorsun ?
32 yi nerden uydurdun acaba vede ben mesajımda 32 diye birşey söylemedım ben oyuna sadece günde 2 3 saat girerim afk odasonada ısım olmaz gırıncede alberon atarım 2 3 el o kadar sen kimsin benı nerde gormüssün ?
(10-31-2010 05:12 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]powerlevel ertmedım 1 hfta once 32 ıdım car 45 oldu 1 vll e dustu
Öncelikle bu mesajını hatırlatırım.Yazdığın mesajı düzenledim kısaltma ve tamamı büyük harf kullanmayınız.
AFK odalarında adamları vuruyosan biri gelip SS almıştır oradaki herkesle birlikte senin de charını 1 lvl'e dusurtmuştur.
Yapabileceğin bişey yok "Yok Artık"'lık bi durum da yok artık oyunu mu bırakırsın naaparsın bilemem.
bakın burada doğruyu yada yanlışı söylemeniz sorunu çözmez bizler sorun çözen bir kurum değiliz =) yani en azından bu konuda öyle değiliz. Level düştüysen bu bizim yaptığımız yada çözebileceğimiz bir durum değilki level düşmenin tek bir nedeni var yapılabilecek bir şey yok. Boşuna ticket atıp k2 görevlilerini meşgul etmeyin =)
umit terbiyesizlik yapma gece gündüz opk kasıyon gelmişin burda aglama hadi yol al şimdi.
OPK Odası basıyosan bile benim gibi ortada iz bırakmayacaksın

(10-31-2010 07:46 PM)garip68 Yazılan: [ -> ]umit terbiyesizlik yapma gece gündüz opk kasıyon gelmişin burda aglama hadi yol al şimdi.
kesbe sus sen
bu arada olay bitti hala yorum atanlara bak yonetim kılıt atsanıza kendini uyanık sananlar post kasıyor.
2. Sözlü uyarım bu sana mesajlarında kısaltma ve Büyük harf kullanma 3. uyarım profiline yansıycak.
KİLİT.