Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film önerir misiniz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Komedi, aksiyon ninja filmlerinden de olur.İzleyip beğendiklerinizi paylaşır mısınız?
İzliyecek film bulamıyorum da o yüzden Smile
Hepsini vur,Banka işi...
-Bu iki film süper.Bence izle derim... beyfendi
En iyi filmleri yazıcam fakat sürekli film izleyen biri isen çoğunu izlediğine eminim.

Aksiyon: Kehanet, Adalet Peşinde, Paristen Sevgilerle, The Blind Side, Poseidondan Kaçış, Kanlı Elmas, Ben Efsaneyim, Wanted, Soysuzlar Çetesi
Komedi: Zombilerin Şafağı
Korku: Tepenin Gözleri 1-2, Teksas Katliamı 1 (2.si çok kötü bir yapım), 28 Hafta Sonra, Aynalar 1-2, Cinnet Timber Falls (2007), Cehenneme 2 Adım 1(2.si çokda iyi gelmeyebilir.), Korku Kapanı

İlk defa birde izlemediğim ama en kısa sürede izleyeceğim bir film önermek istiyorum. IMDB Puanı: 9.1 Yapım: 2010
Film Adı: Başlangıç - Inception
Bu Linkten daha fazla ayrıntıya ulaşabilirsin: http://www.sinemalar.com/film/31333/Baslangic/

Aklıma gelmeyen daha bir çok film var şimdilik bunlar yeterli olur sanırım. Hepsinin güzel filmler olduğuna garanti verebilirim.

İyi Seyirler.
(10-28-2010 03:49 PM)Ottoman Yazılan: [ -> ]En iyi filmleri yazıcam fakat sürekli film izleyen biri isen çoğunu izlediğine eminim.

Aksiyon: Kehanet, Adalet Peşinde, Paristen Sevgilerle, The Blind Side, Poseidondan Kaçış, Kanlı Elmas, Ben Efsaneyim, Wanted, Soysuzlar Çetesi
Korku: Tepenin Gözleri 1-2, Teksas Katliamı 1 (2.si çok kötü bir yapım), 28 Hafta Sonra, Aynalar 1-2, Cinnet Timber Falls (2007), Cehenneme 2 Adım 1(2.si çokda iyi gelmeyebilir.), Korku Kapanı

İlk defa birde izlemediğim ama en kısa sürede izleyeceğim bir film önermek istiyorum. IMDB Puanı: 9.1 Yapım: 2010
Bu Linkten daha fazla ayrıntıya ulaşabilirsin: http://www.sinemalar.com/film/31333/Baslangic/

Aklıma gelmeyen daha bir çok film var şimdilik bunlar yeterli olur sanırım. Hepsinin güzel filmler olduğuna garanti verebilirim.

İyi Seyirler.

Bunların arasından zombilerin safağını izle derim güzel film
Arkadaşımın Aşkı....
vurdulu kırdılı flimlerden vazgeç az romantik ol sevgiline güzel anılar yaşat Wink
(10-28-2010 03:49 PM)Ottoman Yazılan: [ -> ]En iyi filmleri yazıcam fakat sürekli film izleyen biri isen çoğunu izlediğine eminim.

İyi Seyirler.

sağ ol. cinneti ve wanted ı izledim wanted biraz yapmacık geldi ama güzel bir film ama şu önerdiğin filmlere bi bakayım teşekkür ederim
Jonah Hex.
The tortured, Centurion, Mr. Nobody, Machete, Get him to the Greek, The Girl with the Dragon Tattoo(1-2-3) şu an için aklıma gelenler..
Bu söyledikleriniz alt yazılı falan değil demi?
(10-28-2010 05:00 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Bu söyledikleriniz alt yazılı falan değil demi?

Alt yazılı hali de muhakkak ki vardır; ama, ben orijinal dillerinde izledim. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler