Yukarıdakilerden sadece Wanted ve Cinnet'i izlediysen, aksiyon filmlerinden Kehanet, Ben Efsaneyim, Kanlı Elmas... başlangıç için bunlar seni tatmin edecektir.
Cehennem Melekleri izlemediysen izle derim.
-Tanrının kitabı,adalet peşinde,tam kalbinden,kiralık katiller,yenilmez 1-2-3.
Ninja filmi istiyorsan; Ninja Assasin'i öneririm.
Ajan 13-XIII
çok güzel bir film
(10-28-2010 05:03 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ] (10-28-2010 05:00 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Bu söyledikleriniz alt yazılı falan değil demi?
Alt yazılı hali de muhakkak ki vardır; ama, ben orijinal dillerinde izledim. 
Yani orijinal dillerinde var peki sağ ol o zaman
(10-28-2010 05:19 PM)Ottoman Yazılan: [ -> ]Yukarıdakilerden sadece Wanted ve Cinnet'i izlediysen, aksiyon filmlerinden Kehanet, Ben Efsaneyim, Kanlı Elmas... başlangıç için bunlar seni tatmin edecektir.
Kehanet'e güzel diyorlar bi bakayım ona, Kanlı Elams'ında adı güzele benziyor. Bunlara bi bakayım teşekkürler

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
District 9 - 9. Bölge.
Hayatımda izlediğim en güzel ve yaratıcı uzaylı filmi.
Uzaylı dediğime bakma. Öyle uzayda lazer silahlarıyla dıkşın dıkşın geçen bi film değil.
Kesinlikle izle Yüzüklerin Efendisinin yönetmeni çekmiş.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Google arama motoruna 'SinemaBOL' yazdığınızda ilk çıkan site size en iyi filmleri sunacaktır.
The Italian Job & The Shawshank Redemption
(10-28-2010 07:34 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Google arama motoruna 'SinemaBOL' yazdığınızda ilk çıkan site size en iyi filmleri sunacaktır.
Google arama motorundan araştırmayı biliyorum ama yine de tavsiyen için teşekkürler fakat ben google arama motorundan değil warrocktr halkının tavsiyeleriyle yola çıkmak istedim.

"Vertical Limit" filmini izlemenizi öneririm.