Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saygımızı Yitirmeyelim...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar uzun süredir üyeler ve oyuncular birbirlerine küfrediyorlar.

Ayrıca üyeler karşısındaki bir üyenin yaşını bilip bilmeden konuşuyorlar.

TurkoLord ve Bestblack ikiside abi dediğim insanlardır, bazı üyelerin onlara karşı saygısızlıklarda bulunduklarını gördüm, lütfen biraz daha saygılı olun, saygınızı yitirmeyin.

Küfredersiniz anladım, sinirlerinizde gerilebilir... Fakat böyle şeyler yapmanız hiç hoş değil.

Rica ediyorum, terbiye sınırlarını aşmayalım.

"Saygımızı Yitirmeyelim."

Saygılarımla,
Volkan

turk0lord

volkan amaç ne biliyormusun bizleri kışkırtıp forumdan uzak tutmak ben birilerinin canını fena sıkmısım forumda adamlar da misilleme yapıyor ben hala diyorum kasıtlı olarak yapıldığına inandığım şeyleri oyunda görürsem gene tepkim aynı olur.
Bu oyunda anaya küfür edilmesi yanlış alt tarafı oyun bana istediğiniz küfürü edin ama anama etmeyin bunu her zaman derim
Volkanım herkez bu saaten sonra yediği lafla otursa ve bi daha aynı odalara girmeseler sorun kalkıcak , ama artık iş çığrından çıkmış durumda .. Küfür etmeden duramıyor millet ve bu da ortamın daha da kızgınlaşmasını sağlıyor...
Herşey bu karalistenin yüzünden.Millet başkalarının açığını kolluyo..

TaTy

Birileri WarrockTR nin büyümesini gelişmesini engellemek istiyor. Aklınız hala basmıyor.
Hack yapana aferin hacke küfredene yazık

Bununla biryere varamazsınız.
Küfür etmeyi karakter edinmiş bu insanların bu forumda yerı olmamalı her zaman soylerım ve sımdıde soyluyorum benım kufur ss' mı yakaladıgınız an foruma koyun %100 haklı sebebten o kufuru etmıs olsam daha bu forumdan pılımı pırtımı toplar gıderım benı bılen bılır anlayan anlar anlamayan uzar ( soz alıntı xdr3adx Big Grin )
(01-30-2010 02:08 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Bu oyunda anaya küfür edilmesi yanlış alt tarafı oyun bana istediğiniz küfürü edin ama anama etmeyin bunu her zaman derim

Aynen katılıyorum hiç bir zaman arada nasıl bir husumet olursa olsun ana bacı katmak doğru değil en nefret ettiğim şeydir ve edenlerde gerekli muhameleyi görmüştür benden :dodgy:
(01-30-2010 02:11 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Herşey bu karalistenin yüzünden.Millet başkalarının açığını kolluyo..

Kara liste bence gayet iyi bişey birisi sana ana bacı küfür edicek ve bu forumda olucak gücüne gitmezmi anaya küfür kolay bişeymi ya Ss.gif
(01-30-2010 02:11 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Herşey bu karalistenin yüzünden.Millet başkalarının açığını kolluyo..

böyle insanlar hep var.Bizim yapmak istediğimiz şu küfür ağızdan kaçar klavyeden değil.Yani beni o kadar çok deli eden adamlar varki birşey dememek için kendimi zor tutuyorum çok rastladım bu oyunda küfür ettikden sonra özür dileyen elemanlara.Benimkisi sadece bir öneri cidden çoğu şey değişiyor =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler