(01-30-2010 02:08 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Bu oyunda anaya küfür edilmesi yanlış alt tarafı oyun bana istediğiniz küfürü edin ama anama etmeyin bunu her zaman derim
sen şimdi şöyle düşün adamın biri sana tokat atsa sende reflex olarak ona tokat atarsın normal şartlar altında değilmi? bu meret sonuçta klavye ve mausla oynanıyor karşındaki kim ne bilmiyorsun? yaşı kaç onu da bilmiyorsun herkes herşeyi kaldıramaz bunu da bilmen gerek alt tarafı oyun ama sinirimi sadece klavyeden çıkarıyorum emin ol yanımda olsa daha farklı şeyler olur
(01-30-2010 02:11 AM)bestblack Yazılan: [ -> ]Birileri WarrockTR nin büyümesini gelişmesini engellemek istiyor. Aklınız hala basmıyor.
Hack yapana aferin hacke küfredene yazık
Bununla biryere varamazsınız.
şahsen mehmet o eleman hack değil ama hacklere söverim ts den olsun bilgisayar başından olsun kaç kere bizimkilerden azar işittim şu hackerlara sövdüğüm için.Ama kendinizi tutabilmelisiniz.
(01-30-2010 02:13 AM)turk0lord Yazılan: [ -> ] (01-30-2010 02:08 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Bu oyunda anaya küfür edilmesi yanlış alt tarafı oyun bana istediğiniz küfürü edin ama anama etmeyin bunu her zaman derim
sen şimdi şöyle düşün adamın biri sana tokat atsa sende reflex olarak ona tokat atarsın normal şartlar altında değilmi? bu meret sonuçta klavye ve mausla oynanıyor karşındaki kim ne bilmiyorsun? yaşı kaç onu da bilmiyorsun herkes herşeyi kaldıramaz bunu da bilmen gerek alt tarafı oyun ama sinirimi sadece klavyeden çıkarıyorum emin ol yanımda olsa daha farklı şeyler olur
bende küfür ederim ama yazmadan ve ana bacı yapmam
Konu uzamasın, bende diyeceğimi dedim.
Turk0lord ve Bestblack bazılarımızdan yaşça büyük insanlar, onların dedikleri kulak ardı edilmemeli.
"Biraz saygı, biraz sevgi."
3-5 Çapulcuya uyup WarrockTR nin gelişmesine engel olmayın.Kimsede bu forumu kirletmeye çalışmasın.