Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Ben derimki Kadıköyden toplu olarak Beşiktaşa geçelim yolda birbirimizi tanımış oluruz ne dersiniz ?
OLabilir ama babama ne yalan sölicem xD
(01-29-2010 11:35 PM)Berkem.A Yazılan: [ -> ]OLabilir ama babama ne yalan sölicem xD

Arkadaşımın Almanyadan gelen amcası ölmüş teyzesi bayılmış arkadaşımın köpeyine bakmaya gidiyorum Big Grin
(01-29-2010 11:34 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Ben derimki Kadıköyden toplu olarak Beşiktaşa geçelim yolda birbirimizi tanımış oluruz ne dersiniz ?

Ow Shet Çok Güzl olur bu Cafe aramayız tek tek ^^ Canımızda sıkılmaz giderken fekat Bn Snden tırsarım ya Gm ye Kiss Me diyen bi Oyuncusun llooll Big Grin xD
Beyler harbiden bi kararlaştıralım ben sarıgaziden kadıköye gelirim olmadı Big Grin duruma göre ya sizle kadıköyden gitcem ya mecidiyeköyden aktarma yapcam =)) hangisi daha kısa sürer ???
(01-29-2010 11:41 PM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 11:34 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Ben derimki Kadıköyden toplu olarak Beşiktaşa geçelim yolda birbirimizi tanımış oluruz ne dersiniz ?

Ow Shet Çok Güzl olur bu Cafe aramayız tek tek ^^ Canımızda sıkılmaz giderken fekat Bn Snden tırsarım ya Gm ye Kiss Me diyen bi Oyuncusun llooll Big Grin xD

Big Grin Ama neo benim yavuklu ben saat 7de evden çıkıcam 8.30da orda olucam Big Grin pclere alışmak lazım kendi mousemide kulaklığımıda getiricem Big Grin
ben bu yüzden gidemiyorum beşiktaş'a çok iyi fikir
Konu gerekli yere taşındı.
Beni de Tokat tan alın geçerkenBig Grin
(01-29-2010 11:49 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Beni de Tokat tan alın geçerkenBig Grin

Tabikide Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler