Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat Buluşması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Akradaşlar bende Kadiköy'den geçicem ama sabah saatlerinde 8 - 9 gibi geçicem.

Geçicem kafeye sıcak çayımı içicem, simitimi yicem Wink
Hepberaber vapurda çay içeriz, isteyenler varsa saati kararlaştırın hepimiz beşiktaş iskelesinde buluşalım =)
(01-30-2010 01:52 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Akradaşlar bende Kadiköy'den geçicem ama sabah saatlerinde 8 - 9 gibi geçicem.

Hepberaber vapurda çay içeriz, isteyenler varsa saati kararlaştırın hepimiz beşiktaş iskelesinde buluşalım =)

Ah bi istanbul ' da olsam kaan abı senle vakıt gecırmek arkadaslarla vakıt gecırmek beraber wr oynamak cok ıstıyorum...
kaan abi aileyi zorla ikna edip üstüne birazcık maddi yardım isteyip gelmeye çalışacağım eve gidince hallederiz bir kaç şeyi Big Grin
Hepiniz bekliyorum, yoklama alıcam ona göre Wink
Beyler ben boğanın önünde pankart açıcam WTR ailesi buraya diye beni gören gelsin Big GrinBig Grin
ben derımkı herkes ıspartaya gelsın ordan kadıkoye gecelım Big Grin
(01-30-2010 01:58 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Hepiniz bekliyorum, yoklama alıcam ona göre Wink

benim numaram 10 hali sahada her zaman 10 numara giyerim Big Grin
(01-30-2010 01:52 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Akradaşlar bende Kadiköy'den geçicem ama sabah saatlerinde 8 - 9 gibi geçicem.

kaan abi ne güzel anlatin ben diyodum erkenden gidiyim ama güzel geldi bu Big Grin
(01-30-2010 01:58 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Hepiniz bekliyorum, yoklama alıcam ona göre Wink

Beni şimdiden yok yaz abi ^^
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler