Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat WarrockTR Buluşması için Başvurusu Formu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
tamam. Fatih abi ile bekliyorum sizleri =) =)
Başvuru formunda nick için en fazla 30 karakter olmalıdır, clan için en fazla 10 karakter olmalıdır diyor Big Grin Ne iş ? Smile xP
(01-30-2010 01:27 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]tamam. Fatih abi ile bekliyorum sizleri =) =)

Malumun Fatih artık Ankara'da yaşıyor ve maalesef ya o ya da ben gelebilme şansına sahibiz.Dileğimiz en azından birimizin orada hazır bulunması.Bakalım artık hangimize piyango vurursa o İstanbul'da sizlerle beraber olacak.
Kaybolmassam ordayım inşallah Big Grin Turgay alt üst etti bulduk yolu Big Grin ödül kazanma gibi bi iddaam yok aslında ama boş dönmeyide düşünmüyorum Big Grin önemli olan sizlerle buluşmam en çok istediğim şeyde oynadığım adamı realde görmektir...Kısmetse ordayım diyelim..
(01-30-2010 02:03 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Kaybolmassam ordayım inşallah Big Grin Turgay alt üst etti bulduk yolu Big Grin ödül kazanma gibi bi iddaam yok aslında ama boş dönmeyide düşünmüyorum Big Grin önemli olan sizlerle buluşmam en çok istediğim şeyde oynadığım adamı realde görmektir...Kısmetse ordayım diyelim..

Gelme bence doruk Big Grin
(01-30-2010 02:04 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 02:03 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Kaybolmassam ordayım inşallah Big Grin Turgay alt üst etti bulduk yolu Big Grin ödül kazanma gibi bi iddaam yok aslında ama boş dönmeyide düşünmüyorum Big Grin önemli olan sizlerle buluşmam en çok istediğim şeyde oynadığım adamı realde görmektir...Kısmetse ordayım diyelim..

Gelme bence doruk Big Grin

İptal mi oldu yoksa :O :O
en son ne zaman başvurular biticek ? Big Grin ikna etmek zaman alıyor Big Grin
(01-30-2010 02:50 AM)Barış Yazılan: [ -> ]en son ne zaman başvurular biticek ? Big Grin ikna etmek zaman alıyor Big Grin

kadikoy de Big Grin
bu olaya max kaç kişi katılacak tahminen?

ve bu hediyelerin dagıtım şekli nasıl olacak?

rica etsem biri açıklayabilirmi
(01-30-2010 03:15 AM)cmshooter1 Yazılan: [ -> ]bu olaya max kaç kişi katılacak tahminen?

ve bu hediyelerin dagıtım şekli nasıl olacak?

rica etsem biri açıklayabilirmi

En fazla 100 kişi olur herhalde.
Hediyelerin nasıl dağıtılacağı belli değil.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler