Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat WarrockTR Buluşması için Başvurusu Formu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(01-30-2010 12:49 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 12:47 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Millet 20 liraya fazla diyor. Pazar günü bize patlayacak fiyat en az 25-30 lira ...

Ne fazlası kim diyo onu ! Big Grin Gelememek koyuyo insana ya

Bu Tür Bulusmalar Her Zaman Olmuyor Ve O Günki Eğlence , Yeni Arkadas Edinme ve Sıcaklığın Yanında 20 Tl Hiç Büyük Bi Fiyat Değil Diye Düşünüyorum.Kimi Zaman Ne Gereksiz Şeylere 20 Tl Vermiyoruz ki Bu Bulusma İçin Vermiyelim.Ben Gelemiyorum O Ayrı Konu.İstanbulda Olsaydım %90 Gelirdim.

İyi Eğlenceler...

Beraber Olmanın Kıymetini Bilin :=)
doruk msn'e gel
(01-30-2010 12:55 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]
(01-30-2010 12:51 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Niye gelmiyorsun la doruk.

bilmiyorum ki orayı..kadıköye en azından bi kere gitmiştim, kadıköye varıp aldırırdım kendimi Big Grin beşiktaşa hiç gitmedim ve beni oralardan alacak biri yok kaldı ki beşiktaşa nası gidiceğimide bilmiyorum

Senin durumunda olan herkese sesleniyorum!

Bunun çok kolay bir yolu var defalarca kez yaptım bunu.

155 polis i arıyorsunuz.Kaybolduğunuzu İstanbul'un bu kısmının yabancısı olduğunuzu ve sizi gelip almalarını istiyorsunuz.Polis aracı gelince gitmek istediğiniz yerin adresini veriyorsunuz.Tak ordasınız.
Bunu legal bulmadıysanız 50-60 tl gözde çıkarıp taksi tutunBig Grin
çok gelmek isterdim ama gelemicem Smile
20 TL çok para Kaan Topal. 200 TL param var ve bununla da benzin almam gerekiyor gidiş-geliş; o halde bir iyilik düşün artık ne diyeyim sanaTongue

Bu arada katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler.Güle eğlene bir gün geçirin ve oyundaki gereksiz stresleri bir kenara bırakıp hakkınız olan keyifli bir buluşma yaşayın.
Sen gelmiyormusun barış abi =)
(01-30-2010 01:13 AM)bariberto Yazılan: [ -> ]20 TL çok para Kaan Topal. 200 TL param var ve bununla da benzin almam gerekiyor gidiş-geliş; o halde bir iyilik düşün artık ne diyeyim sanaTongue

Bu arada katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler.Güle eğlene bir gün geçirin ve oyundaki gereksiz stresleri bir kenara bırakıp hakkınız olan keyifli bir buluşma yaşayın.

Nerde oturuyorsun sen abi? Sende gel Smile
off keşke gelebilsem.. 1450 km uzaktayım
(01-30-2010 01:13 AM)bariberto Yazılan: [ -> ]20 TL çok para Kaan Topal. 200 TL param var ve bununla da benzin almam gerekiyor gidiş-geliş; o halde bir iyilik düşün artık ne diyeyim sanaTongue

Alo bari geliyosun hayhooo geleceksinnn !!!
(01-30-2010 01:16 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sen gelmiyormusun barış abi =)

Valla Turgay netleşmiş bir durum yok şu an itibariyle ama deliyizdir ve her an bir karar alınıp ufak bir İzmir ekibiyle yola koyulabilirim.Bakalım bu hafta içi bazı şeyler daha net görününce buradan belirtiriz gelişmeleriWink
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler