Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat Ödülleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(01-29-2010 11:07 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 11:03 PM)eurograp Yazılan: [ -> ]mausumu alıpta geleceğim =) kendi mausumuzla gelebiliyoruz değil mi ? Big Grin

İçine bomba koymadın demi Smile K2 killed ^^

evet aslında bütün laggerların bir araya toplandığı bir ortamda mantıklı olabilir.tüm warrock alemi için hayırlı olur Big Grin
(01-29-2010 11:03 PM)eurograp Yazılan: [ -> ]mausumu alıpta geleceğim =) kendi mausumuzla gelebiliyoruz değil mi ? Big Grin

Bende tugiye dedim aynısını Big Grin getirebiliyomuşuz
Böyle yapmayın amanallah Soner abide modemimi getiricem diye tutturursa Big Grin Big Grin
(01-29-2010 11:20 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Böyle yapmayın amanallah Soner abide modemimi getiricem diye tutturursa Big Grin Big Grin

Haha! Smile
(01-29-2010 11:05 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler bana hala yardım eden olmadı sarıgazi den beşiktaşa hangi otobüsle gelebilirim Big Grin
Direk giden otobüs yok sanırım.Ya üsküdar yada kadıköy arabasına binip ordan geçicen karşıya.Sarıgaziden karşıya giden otobüslerede binebilirsin.Ama beşiktaşa direk giden araba yok bildiğim kadarıyla her türlü 2 sefer yapman lazım =)
Big GrinBig Grin valla ben tepem atarsa mic de dahil bütün pc yi toplar getiririm Big GrinBig Grin kasayada gelmeden hack filan atarım lag programı filan kurarım toplarım bütün ödülleri hahahah Big GrinBig Grin ama bide linç olma ihtimali var ertesi gün gazetelere filan çıkarız şokşokşok warrock oyuncuları oyuna özenip oyunculardan birine ateş açtı diye Big GrinBig Grin
(01-29-2010 11:26 PM)Thuglife Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 11:05 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler bana hala yardım eden olmadı sarıgazi den beşiktaşa hangi otobüsle gelebilirim Big Grin
Direk giden otobüs yok sanırım.Ya üsküdar yada kadıköy arabasına binip ordan geçicen karşıya.Sarıgaziden karşıya giden otobüslerede binebilirsin.Ama beşiktaşa direk giden araba yok bildiğim kadarıyla her türlü 2 sefer yapman lazım =)

tamam onu çözdüm ben 522 ye atlayıp mecidiye köyden beşiktaşa gitcem ama beşiktaşa hangi araba gidiyo mecidiyeköyden ?? :-/
(01-29-2010 11:27 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

tamam onu çözdüm ben 522 ye atlayıp mecidiye köyden beşiktaşa gitcem ama beşiktaşa hangi araba gidiyo mecidiyeköyden ?? :-/

Polisi ara kayboldum de internet kafenin adresini ver ev adresi diye.Seni götürsünler.^^
retailler bildiğimiz ömür boyu silahlarmı yoksa şimdiki gibi 8.slot gold silah mı?
(01-29-2010 11:33 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]retailler bildiğimiz ömür boyu silahlarmı yoksa şimdiki gibi 8.slot gold silah mı?

Ömür boyu.
(01-29-2010 11:31 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(01-29-2010 11:27 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Polisi ara kayboldum de internet kafenin adresini ver ev adresi diye.Seni götürsünler.^^

hahahah Big GrinBig Grin türk zekası sınır tanımıyor işte yurdum insanından pratik çözüm Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler