(01-29-2010 11:03 PM)eurograp Yazılan: [ -> ]mausumu alıpta geleceğim =) kendi mausumuzla gelebiliyoruz değil mi ? 
Bende tugiye dedim aynısını

getirebiliyomuşuz
Böyle yapmayın amanallah Soner abide modemimi getiricem diye tutturursa

(01-29-2010 11:05 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler bana hala yardım eden olmadı sarıgazi den beşiktaşa hangi otobüsle gelebilirim 
Direk giden otobüs yok sanırım.Ya üsküdar yada kadıköy arabasına binip ordan geçicen karşıya.Sarıgaziden karşıya giden otobüslerede binebilirsin.Ama beşiktaşa direk giden araba yok bildiğim kadarıyla her türlü 2 sefer yapman lazım =)
(01-29-2010 11:27 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 11:26 PM)Thuglife Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 11:05 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler bana hala yardım eden olmadı sarıgazi den beşiktaşa hangi otobüsle gelebilirim 
Direk giden otobüs yok sanırım.Ya üsküdar yada kadıköy arabasına binip ordan geçicen karşıya.Sarıgaziden karşıya giden otobüslerede binebilirsin.Ama beşiktaşa direk giden araba yok bildiğim kadarıyla her türlü 2 sefer yapman lazım =)
tamam onu çözdüm ben 522 ye atlayıp mecidiye köyden beşiktaşa gitcem ama beşiktaşa hangi araba gidiyo mecidiyeköyden ?? :-/
Polisi ara kayboldum de internet kafenin adresini ver ev adresi diye.Seni götürsünler.^^
retailler bildiğimiz ömür boyu silahlarmı yoksa şimdiki gibi 8.slot gold silah mı?