Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat Ödülleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Evet bencede hadi ilk açıklamadaki gibi 10 tl olsa neyse ama sonuçta warrock oyuncularının bir çoğu öğrenci ve +18 yaş gurubunda olmayan yani kendi imkanlarıyla para kazanamayan insanlar çoğu ailesinden aldığı harçlıkları biriktirerek gelecektir eminim ama giriş ücreti öğrenci ekonomisini bi hayli zorluyor açıkçası helekide tatil sebebiyle harçlık verilmeyince (okul zamanına nazaran) =)) bence rahat 100 kişilik talep eksiltmiştir bu 20 tl =)
(01-29-2010 10:45 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]para vermeden gerçekleşse daha iyiydi o kadar adam gelemicek şimdi 20 tl içinSs.gif

Söyle bir durum var açıkcası. Adex gibi Türkiye'nin en iyi internet Cafelerinden birisini hafta sonu hemde okullar tatilken ayarlamak son derece zor. Yatın kalkın Kaan Abiye dua edin =) =) Ödiyeceğiniz her kuruş Adex'e gidecektir. Ne kendimize nede ödüllere para ayıracaz.

Elimizden geldiği kadar indirim yapmaya vede fırsat yaratmaya çalıştık.
(01-29-2010 10:45 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]para vermeden gerçekleşse daha iyiydi o kadar adam gelemicek şimdi 20 tl içinSs.gif

Ödüller bu 20 TL'nin bilmem kaç katı. Ona göre düşün. Olacak o kadar Smile
Keşke İstanbul da olsam Big Grin
bence 20 tl yani yaklasik 10€ hic birsey, anladigim kadariyla full gün internet cafe + kazananlara o kadar hediye + yeni dosluklar eglence ve digerleri, eger orda olsaydim 100% gelirdim ama malesef ;(
Hediyeler baya sağlammış.
(01-29-2010 10:49 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]

Ödüller bu 20 TL'nin bilmem kaç katı. Ona göre düşün. Olacak o kadar Smile

100 kişi gelecekse 10 kişi kazancak ödülü..

(01-29-2010 10:48 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

Söyle bir durum var açıkcası. Adex gibi Türkiye'nin en iyi internet Cafelerinden birisini hafta sonu hemde okullar tatilken ayarlamak son derece zor. Yatın kalkın Kaan Abiye dua edin =) =) Ödiyeceğiniz her kuruş Adex'e gidecektir. Ne kendimize nede ödüllere para ayıracaz.

Elimizden geldiği kadar indirim yapmaya vede fırsat yaratmaya çalıştık.

neyse turgay sende haklısın adeks sonuçtaSmile
fakat 20 tl için o kadar arkadaşımızın gelemicek olması üzüyor beni açıkçası..
sadece 20 tl değilki bana çok ters beşiktaş burdan kadıköy kadıköydende beşiktaş ooo Big Grin
(01-29-2010 10:55 PM)Barış Yazılan: [ -> ]sadece 20 tl değilki bana çok ters beşiktaş burdan kadıköy kadıköydende beşiktaş ooo Big Grin

izmit'tenmi geliyorsun Big Grin
Beyler ben sarıgazide oturuyorum beşiktaşa nasıl gelcem yha hangi otobüs le gelicem bi help me yhaww Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler