Bende yokum artık gerçi benim bu forumda bir söz hakkım yetkim yok çoğu kişi gitsen ne olur gitmesen ne olur diyicek ama ben genede varsa beni sevenler için açayım dedim Turgay Bey sonunda herkezin sabrını zorlayıp herkezi bıktırdı Kaan abi Samet Abi Soner Abi Orçun bu adamlar olmadan warrocktr diye bir şey olmaz bende yokum onlar nereye ben oraya Turgay abi
warrockhit,warrockfire,warrockplanet den admin toplar ayakta tutmaya çalışırsın gerçekten çok sevdim bu aileyi hep onlarla olmak isterim iyi günler hesabımı silmenizi rica ediyorum
yeeter ama yaaaaaaaa

Böyle insanlar bir daha gelmez yönetime,gelen adamı gördünüz kaç kişinin canını yaktı hangi insanlar KaanTopal bizi toplıyan hepimizi bir arada tutan bu adam olmadan daha burda olmanın anlamı yok
CivCiv kardeşim, konuyu açmanın sebebini anlayamadım?
bu arada bence sen bu forumun en saygı değer üyelerinden birisin,anlayışlısın
Ve anladıysam forumdan ayrılmak istiyorsun.
Ayrılcağından eminsen sana buradan görüşürüz demek istiyorum.
Sağol kardeşim bırakmak istemiyorum değil ama Bazılarının iş bilmezliği benim için gerçektende değerli olan insanları burayı bıraktırdı bende burayı bırakıyorum

(10-20-2010 01:18 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]olay ne beyler özet geçebilcek biri varmı bana ?
katılıyorum.
Turgay Emek adlı kişi bazı nedenlerinden dolayı tüm warrocktr admin ve mod larından bazılarını
istifa ettirdi Kaan Topal dan tut Orçuna Kadar herkez forumu bıraktı turgay bey e kaldı forum ve bende onlar benim için çok değerli insanlar olduğu için bende onlarla birlikte warrocktr yi bırakıyorum özet bu
neden peki?niye?bir çıkarımı varmış?
Niye istifa ettirdi?
Noluyo burda bir okula gittik geldik neler olmuş forumda.