Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CivCiv-WarrockTR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-20-2010 11:03 AM)slazenger Yazılan: [ -> ]la cucukk uza gıt sen olsan ne yazar olmasan nnee pıs cucukk Big GrinBig GrinBig Grin

slazenger boyle diyorsun ama form iyice bitti artık..
(10-20-2010 11:03 AM)slazenger Yazılan: [ -> ]la cucukk uza gıt sen olsan ne yazar olmasan nnee pıs cucukk Big GrinBig GrinBig Grin

Slazenger neler saçmalıyosun sen?
Forumu bırakırken insanları aşağılamak sana düşmez. İsim yapmak amaçlı polemik yaratarak insanların huzurunu kaçırmak hele hiç düşmez. güle güle.
(10-20-2010 01:24 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Turgay Emek adlı kişi bazı nedenlerinden dolayı tüm warrocktr admin ve mod larından bazılarını
istifa ettirdi Kaan Topal dan tut Orçuna Kadar herkez forumu bıraktı turgay bey e kaldı forum ve bende onlar benim için çok değerli insanlar olduğu için bende onlarla birlikte warrocktr yi bırakıyorum özet bu

yani ne diyeyim. Bir şey bilmeden yorum atmayın. Evet bahsettiğin o kişiler şuan bu sitede gene admin gene yardımcı admin. Dün kötü adamdım şimdi iyi adam mı oldum ?

Yapmayın lütfen konuları bilmeden yorum yapmayın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler