Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Point Blank'e Başlamaya 6 neden
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1) Oyuna çok çabuk uyum sağlıyorsunuz.Warrock'tan sonra çok kolay bir hal alıyor.
2) En zevkli kısmı En Gerçekçi Vuruş Hissi ( Gerçekten vuruş o kadar gerçekçi ki grafikler umrunuzda olmuyor .

3)Oyundaki Vuruş ise silahınıza kendiniz aim veriyorsunuz . Yani bazı silahlar teker teker bazıları ise tüm şarjörü boşaltsanız da aynı etkiyi veriyor

4)Tamamen Türkçe

5)Level sınırı olmayan silahlar çok fazla .

6)Klan sistemi var ve daha yeni bir oyun olduğu için oyunda çok az profosyonel oyuncu var . Geç kalmayın derim Smile

Sizler için küçük bir video aldım 1 oyunumu . http://www.izlesene.com/video/point-blank/2709797

Geç kalmadan başlayın okey: http://pb.nfinitygames.com/App/pb_guide/pb_guide.aspx

Oyunun Eksileri : Grafiklerin çok iyi olmaması , oyunun daha yeni çıkmasından dolayı getirdiği az haritalar
Hack şuana kadar görmedim . Lag ise ttnete bağlı oluyor.
İndiriyorum, fazla övdün. Smile
Paylaşımın için teşekkürler fakat bana pek canlı gibi gelmedi aksiyon yok oyunda Smile
eger item shop u yollarsan deneyebilirim
Bu Kadar Övünülcek Bi Oyun Değil Wink
bu oyunun gm i oyunun en savunulmuycak özelliğini yani grafiklerini öyle bir savundu ki hight ayarda olmasına ragmen çok berbat grafikler.oyunda takla atmayı geçtim koşma bile yok. silah atımı konusunda biraz iyi illa yeni bir oyuna geçmek isteyen bad company 2 yada moha ya geçsinler böyle f2p oyunlar uzun vadede çok daha pahalıya geliyor.
Bende resimlerine baktım pek güzel değil.
(10-19-2010 07:56 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bu oyunun gm i oyunun en savunulmuycak özelliğini yani grafiklerini öyle bir savundu ki hight ayarda olmasına ragmen çok berbat grafikler.oyunda takla atmayı geçtim koşma bile yok. silah atımı konusunda biraz iyi illa yeni bir oyuna geçmek isteyen bad company 2 yada moha ya geçsinler böyle f2p oyunlar uzun vadede çok daha pahalıya geliyor.

evet grafikler kötü bide silah atma warrock'ta olsa off Smile
grafikler iyi diil aynen
bana ruhsuz geldi bu oyun indireli çok oldu ama girmiyorum bile Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler